Jo men tjena.

Vad mycket fil jag åt. Och vad mycket jag kollade på Hells Kitchen. Och vad tidigt jag kom i säng. Hade bestämt mig för att sova klockan tio. Nu är klockan tjugo i elva och jag sitter fortfarande vid datorn. Bra där. Nu ska jag bara kolla lite priser på några hudvårdsprodukter och sen ska jag sova. Ska köpa peeling till mamma, en nattcreme från Mene&Moy till mig och så skulle jag kolla en till grej men den glömde jag för jag satt här och skrev....

God natt!

I need sleep.

Är galet trött. Har inte sovit på typ en vecka så ögonen är helt paj och kroppen med för den delen. Borde äta nåt, men vem orkar... Har inte ens orkat stänga av ipoden så jag sitter och lyssnar på Obie. Men ingen är hemma ändå så det spelar ingen roll. Andreas har dumpat mig för kvällen. Han ska se Kung Fu Panda med hans goda vän Viktor. Och jag får inte följa med för de ska ha "ensam-tid" med varann. Buhu. Fast det betyder att jag har chans att komma i säng i tid.

Dagen har gått rätt fort iaf. Började med.... Öööhh... En frans- brynfärg? Shit, känns som hundra år sen ju fast det är bara 8-9 timmar sen... Resultatet blev riktigt snyggt, även om jag hade världens sämsta pincett. Min har "mystiskt försvunnit" (nån jävel har snott den, bitch! och ja, jag tror jag vet vem det är) så jag fick låna Hannas sopiga pincett. Det hade nog gått lättare att plocka bryn med fingrarna.

Efter frans- brynfärgen så hade jag en pedikyr utan lack, jag blev asnöjd med resultatet. Och jag tyckte verkligen om den kunden. Så hon fick mycket kärlek och omtanke under fotmassagen. Efter middags-rasten hade jag en ansiktsbehandling på en härlig kvinna. Hon solade aldrig ansiktet, men kroppen stektes på i solen. Så hon var pepparkaksbrun på kroppen, med matchande slapp-rynk-hud och ansiktet var kritvitt med hur fin hud somhelst, jättebra spänst och allt. Såg helknasigt ut, som om ansikte och kropp inte hörde ihop.

Igår gjorde jag rent mina make-up borstar, det behövdes verkligen. Alltså nu pratar jag om de jag använder på mig själv, de jag använder på kunder tvättas varje gång de använts. Ska börja tvätta mina penslar en gång i veckan nu och se om det kan hjälpa min hud. Jag har mkt pormaskar och så på kinderna, just där jag har rougen... Så vi får väl se om ett tag...

Nu ska jag duscha & fixa nåt att käka och kolla på Hells Kitchen.

Peace.

Nytt personbästa i jobbsamtal.

Stackars norrman ringde och hade tappat numret till en kennel i Gävle. Jag fatta knappt vad han sa. Men efter 17,08 minuter så lade vi på. Det blir ungefär 140 spänn för honom att betala. Kul för han. Men han var medveten om att taxan tickade på.

Hjälp!

Pratar med världens skummis nu. Han rimmar på allt. Och pratar typ fyrtio olika språk. Men han var rolig. Fast pratade i 5 minuter. Han var tvilling. Och tomte. Och estlänning. Och 80% läkare. Och civilekonom. Och nåt mer som jag inte minns...

Fest ikväll.

Och jaghar som vanligt klädångest. Jag tycker att alla mina kläder är otroligt fula. Eller några pärlor har jag ju. Men de känns antingen för fina för hemmafest eller så använder jag dem hela tiden. Så har jag bara fula kläder kvar att välja på. Hinner inte tvätta. Har inte råd att köpa nytt. Inte tid heller. Sittre på jobbet nu och kan inte rota igenom min garderob. Ska nog uppfinna en vitruell garderod. (Nu har jag skrivit garberob båda gångerna jag skulle skriva garderob). Då skulle man kunna ladda upp bilder på alla ens kläder och acessoarer och väskor och skor och så kan man kolla i garderoben var man än är. Gud vad smart. Jag har tagit patent på det, så ge fan i att försöka kopiera mig. Den som försöker stämmer jag.

I alla fall. Vad fan ska jag ha på mig??? Vem vill komma hem till mig och rota runt i min garderob och bestämma vad jag ska ha på mig?? Jag är hemma vid fyra, möt mig då.

vecka ett.

Antligen helg! Eller ja, helg & helg. Jag ska jobba. Men liiite helg får jag iaf.

Första veckan i skolan har gått bra. Tiden har gått fort, samtidigt som det känns som en evighet sen jag hade lov. Kunder hela dagarna. Vissa trevliga. Vissa konstiga. Vissa tar all ens energi. Vissa ger massor av energi. De jag hade idag gav jättemycket energi. Härligt!

Det är mest frans- och brynfärgningar som görs. På andra plats är det pedikyr. Sen kommer nog ansiktsbehandlingar, massage, vaxning och manikyr. Manikyrer görs sällan. Jag har kanske gjort 4-5 st under hela salongspraktiken sen i februari.

Elfte augusti går vi in på spa. Det ska bli så jävla kul. Känns mer seriöst och äkta på något vis. Och jag tror kunderna där inne bryr sig mer. Om sig själva alltså. De lyssnar på de råd man ger dem istället för att bara vifta bort dem och tycka att tvål och vatten is the shit. Jag hatar tvål- och vattenmänniskor.

Från det ena till det andra. Idag har jag käkat mongolisk barbecue med Hanna och Siggman. Vi hade så kul att jag grät flera gånger. Det var mat och skitsnack. Och en del skit. När vi ätit färdigt kom servitören och frågade något som ingen av oss uppfattade utan vi bara tittade på varandra och började skratta istället för att fråga honom vad han sa. Men så frågade han igen. Han undrade om vi fått dessert.

Sista lovdagen... Suck....

Detta inlägg började skrivas igår, men blev aldrig klart, men här kommer det:

Jaha, så var det sista dagen på lovet. Istället för att vara ute i solen sitter jag inne på jobbet. Men om en timme har jag lunch. Och då ska jag ut i solen. Fast jag har faktiskt lyckats få lite färg. Har streck efter bikinin. Det du.

Andra saker jag gjort under mitt sex veckor långa lov är:
* Läst sex stycken böcker! (samt börjat på en sjunde & hunnit igeom hälften av den, började även på en till men den ska jag läsa efter den sjunde)
* Varit hos mamma tre gånger
* Varit i Göteborg en gång
* Varit spyfull två gånger
* Varit ute på krogen
* Ätit en räkmacka som kostade 185 kronor och var värd varenda öre
* Varit på begravning
* Rivit ut en garderob
* Jobbat
* Blivit otroligt lat
* Trots min lathet har jag motionerat rätt mycket
* Färgat ögonbryn (på mig själv & andra) och vaxat ben (på andra), och gjort mask på mamma
* Bråkat med Andreas
* Blivit sams med Andreas
* Sett Andreas på tv. Han är den supelånga killen i de pyttesmå shortsen i pingvin-sm reklamen på femman.
* Spelat bilbingo och vunnit 500 spänn, katshing!
* Köpt ny kalender
* Sett nästan alla Lyxfällan-avsnitt
* Sett nästan alla Hells Kitchen-avsnitt (hela säsong 4 utom finalen, hela säsong 1 och några från säsong 3. Säsong 2 har jag sett tidigare)
* Gjort pedikyr på mig själv
* Fixat supersnygga gele-naglar hos Jane två gånger

Jag tror det var allt.

Martina-koden

Nu har jag läst ut Martina-koden också. Så nu har jag på riktigt läst alla hennes böcker. Den var riktigt rolig! Sista kapitlet är nog mitt favoritkapitel. Eller också stycket om de randiga pjamasbyxorna på huvudet med benen som hänger som kaninöron. Ja, du måste läsa själv för att fatta, men det var hysteriskt roligt. Jag högläste det stycket för min kille. Kan varmt rekommendera denna bok!


Finväderångest.

Vaför får man alltid sån ångest när man är inomhus när det är fint väder? Så fort solen skiner så känner jag att jag måste vara ute & sola. Eller åtminståne vara ute och få lite frisk luft, solbrännan blir som en bonus. Fast jag gick till tåget imorse, jag var ute hela lunchen och jag gick hem från tåget. Så jag har ju varit ute en del. Och om jag nu ska gå ut nu, klockan kvart över sju på kvällen (när solen ändå inte tar så värst bra), vad skulle jag göra? Om jag hade haft en terass eller veranda eller altan (vad är skillnaden?) så skulle jag ju suttit ute på den. Men det har jag inte. Inte ens en balkong har jag. Om jag vill sitta i solen får jag gå ut, gena lite över grannens uppfart och lägga mig på en filt på den lilla gräsplätt som finns brevid huset. Som ligger mittemellan två garage. Haja vad sugen jag är på att lägga mig där och steka. Och jag har ju redan varit ute och gått så jag orkar inte direkt svida om till träningskläder för att gå promenad.

Hoppas det börjar spöregna snart så jag kan trycka chips, pizza, godis och cola och kolla på Hells Kitchen med gott samvete. Vädergrejen på datorn visar blixtar. Hoppas det slår in snart. Moahahahaha!

En annan del av Bromma

Tänkte bara inflika att jag har läst En annan del av Bromma också. Läste den på två dagar. Hur rolig som helst. Började lite segt men tog sig och blev riktigt rolig, även om slutet var lite konstigt och overkligt. Men vad vet jag såna där saker kanske händer titt som tätt.

Nu ska jag läsa klart de sista 9 sidorna jag har kvar i Martina koden och sen ska jag åka hem. På hemvägen ska jag köpa en fryspizza. Nu är du allt bra avundsjuk va?

Jag ska fan skriva en bok.

Nu har jag läst alla Martina Haags böcker. Eller nästan alla, jag har en halv kvar. Men, iallafall, hon skriver ju hur kul som helst om sin vardag (i krönikesamilngarna då, fast romanerna är ju också hur kul som helst). Så då tänker jag såhär, borde inte jag också kunna skriva en hur kul bok som helst då? Klart som fan. Ska bara hitta ett förlag som ger ut den också. Hmm... Pirat Förlag kanske? :D

Fatta vad soft att vara författare. Fast vilken press man får på sig om man skulle råka få ut en bok nångång, då måste man skriva en till och den måste vara bättre än den första. Eller tänk om inte köper boken så man blir återbetalningsskyldig som med CSN-lånen. Eller så köper jättemåna boken och har jättehöga förväntningar och så är den skit och så kommer de och jagar mig med högafflar och lyktor och kavlar och så fort jag går på stan så får jag ägg och äpplen kastade i huvudet. "Skriv om det här" skriker de kanske också och pekar finger. Nej, nu blev jag lite ledsen. Kanske inte ska skriva nån bok.

Eller så kan jag skriva den i ett annat namn. Eller, nej, för tänk om den blir skitpopulär. Då får jag ingen cred. Och så sitter alla polarna och snackar om den där superbra nya boken och så säger jag att det är jag som har skrivit den, men ingen tror på mig för jag har skrivit den i falskt namn och kan inte bevisa att det är min bok.

Hmmm... Jag måste nog tänka igenom et här en stund till.

Sista lovdagen

Så himla drygt. Idag är min sista lediga dag. Ska jobba hela helgen och på måndag böjar skolan. Har verkligen ingen lust. Vill bara fortsätta vara ledig och helgjobba litegrann. Känner press på mig att den här sista dagen måste bli helt fantastisk. Fast det behöver den inte bli. Bara jag får lite gott kaffe snart så blir nog dagen bra. Om inte annat så var gårdagen jättemysig. Var i stan med familjen och sen åt vi alla middag hos mormor. Efter det åkte jag och Andreas in till stan och tog efterrätt.

Nej, nu ska jag klä på mig och se om det går att styra upp något skoj.

Bilbingo is the shit! (men brevet från banken var mest shit...)

Igår var jag på bilbingo med familjen. Äntligen. Som jag sett fram emot det. Jag vet, det låter som värsta pensionärsgrejen, men det är rikitgt kul. Man sitter ute & fikar & spelar bingo & när nån får bingo så kastar man sig in i bilen för att tuta. Och så kör man först en rad, sen två rader & sist full bricka. Så man har ju hur stor chans som helst att vinna. Och det gjorde jag. 500 spänn!

Det var väl tur att man fick de pengarna cash, för när jag kom hem från mamma nu så hade jag fått brev från banken där det stog att de fått information om att mitt kortnummer kan ha kommit i orätta händer så jag måste kontakta dem för att spärra kortet och byta det till ett nytt. Drygt. Fast inga transaktioner har gjorts med kortet av någon annan iallafall. Skönt.

Nu ska jag sova för jag är aptrött.