Världens bästa överlack!

Jag köpte Seche Vite på Kicks för 129 kronor häromveckan. Har visserligen bara testat det för första gången nu, men jag kan redan säga att det är det bästa överlacket jag provat! Jag lackade mina naglar i söndags kväll och de ser fortfarande nylackade ut. Så det är väl värt varenda krona!


Ny favorit-mascara!

Jag beställde en mascara från Victoria's Secret sist jag gjorde en beställning därifrån. Den kostade typ hundra spänn så jag tänkte att jag kunde prova. Och jag blev positivt överraskad! Den är hur bra som helst! Den ger volym OCH längd. Nackdelen är att man inte så lätt kan gå och köpa en ny när den tar slut, utan man måste beställa den på nätet och betala dyra fraktkostnader och eventuellt skatt och moms. Men om man känner någon som ska till USA så kan man ju be dem köpa ett gäng.
Victoria's Secret Voluptuous Volume Mascara hör definitivt till mina favoritmascaror.

Glittriga jul-naglar!

Jag vet att det är två dagar försent, men i julas hade jag superglittriga julnaglar i rött & grönt. Fick beröm för dem av random folk också. Om man använder andra färger så passar de till vilket tillfälle som helst. Och de är lättare att fixa än man kanske tror!
Det blev inte en jättebra bild, men ni fattar. Det som behövs är: baslack, genomskinligt lack, löst dekorationsglitter och ev. överlack. Jag började med att lacka alla naglar med ett baslack, sedan tog jag några naglar i taget och lackade med ett genomskingligt lack. Det genomskinligga lacket får inte torka för mycket, då fäster inte glittret. När jag hade målat på genomskinligt lack så tog jag helt enkelt burken med glitter och hällde på så jag fick ett tjockt lager på nageln. Jag lät sedan allt överflöd sitta kvar på nageln tills jag var klar med hela handen. Då vände jag den helt enkelt och skakade av överflödet på ett papper. När jag fått bort allt överflödigt glitter tog jag på ett lager genomskinligt lack till. Man måste vara noggrann med att torka av penseln mellan man doppar den i nagellacksflaskan bara, annars blir den full med glitter.
Det sitter förvånansvärt bra faktiskt, men är lite irriterande efterso det är en skrovlig yta som "hakar i" strumpbyxor och dylikt. Man kan trycka till lite försiktigt på nageln efter att man hällt på glittret om man vill, då blir det en något jämnare yta. Och när man vill ta bort det gäller det att man har en bra remover och massor av tålamod!
Till nyår ska jag göra silver-glittriga naglar!

4 saker jag alltid har bredvid sängen.

1. Ett glas vatten. Jag blir typ alltid törstig om jag vaknar mitt i natten och då är det jobbigt om man måste gå upp för att dricka. Och så vill jag alltid ha några klunkar vatten när jag vaknat på morgonen.
2. Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Smörjer alltid på ett lager på läpparna innan jag lägger mig. Ibland smörjer jag in händer eller armbågar om jag är väldigt torr.
3. Scratch Nail Food. Jag är halvdålig på att använda den, men det är extra viktigt att använda den varje kväll under vinterhalvåret. När det blir kallt ute blir naglarna torra och sköra, vilket kan avhjälpas med en nagelolja.
4. Handkräm. Precis som naglarna så blir även händerna supertorra av det kalla vädret. Jag smörjer in mig varje kväll innan jag somnar. Jag har även en liten flaska på jobbet och brukar även ha en i väskan. Smörj, smörj, smörj!

Mitt favoritmellanmål?

Kesella hallon! Crazy gott! Plus att man kan inbilla sig att det är nyttigare att äta sån än yoghurt. Den innehåller iallafall mycket protein, vilket gör den till ett bra mellanmål. Och man kan ha den till hur mycket som helst. Som den är, i cheesecake, på scones, i smoothies, till tårta.... osv...


Mitt favoritlack?

Mitt chanel-lack of course! Det sitter grymt bra, håller i typ en vecka. Det är enkelt att måla på, torkar snabbt och sitter som sagt stenhårt. Det kostar 250 spänn, men är lätt värt det. Passa på att köpa ett medan det är erbjudande på kicks, åhlens eller liknande så svider det kanske inte lika mycket i plånboken...

Jag blir lite kär...


Finns på Monki för 450 kronor, kolla 
här för mer info!

På't igen bara!

Sakta, sakta men säkert kommer jag tillbaka till bloggen. Just nu är jag mest på twitter. Ni får gärna följa mig där om ni vill @pamelabergstrom.

Nu chillar jag i soffan med en kopp kaffe och kollar på säsongspremiären av Kourtney & Kim takes New York. Allt den där stackars karl hon hade säger känns jävligt awkward eftersom man vet vad som händer med dom två...