Tjockis...

Måste verkligen sluta äta så mkt godis och chips och mcdonalds och max och pizza och läsk och panacotta och blåbärspaj med vanlijsås och twix och salta kex och glass och cupcakes och pizza och chips och....

Äh, glöm det, blev uppraggad av en som ringde på jobbet... Woho. Fast å andra sidan... det var ju per telefon och han har ingen aning om hur jag ser ut... Så det är väl egentligen inget att va glad över.

Så, som jag sa, måste sluta äta massa skit och bli nyttigare. Inte bara för att jag inte ska lägga på mig mer, men för magen och hälsans skull. Jag har ju en del problem med magen. Övre magmunnen stänger inte ordentligt och magsäcken spänner upp sig lite hej hå som den vill. Har ju fått nån slags medicin jag ska äta, men det är en anti-depresiv så det känns lite sådär med att äta det... Om typ två veckor får jag veta om jag är gluten-intolerant eller har magsårsbakterier i magen. Ska väl ta och kolla upp lite annat skit nångång sen också. Ska på ultraljud också. Det lär vara aningen trevligare än gastroskopin jag gjorde i veckan.

Nåväl, nu ska jag proppa i mig lite mera godis och få lite mer ont i magen. Ciao!

Faaaan vad trött jag blir!!!

Igår skrev jag först ett jättelångt inlägg om hur det kändes som att jag fått nytändning i bloggskrivandet, jag kände mig full av energi och var sugen på att skriva. Så jag skrev och berättade om allt som hänt sedan sist jag skrivit, sedan tryckte jag på "spara & publicera" och vad händer? Jo, hela jävla inlägget förutom de tre första raderna bara försvinner. Bara sådär. Helt tomt på resten av sidan, sidan som just var full av text. Sen skrev jag ett annat litet inlägg om detta, men det bara försvann helt och finns inte nånstans. Jag blir helt sjukt trött, det är ju inte första gången det händer med den här bloggsidan liksom.... suck, suck, suck.