Ännu en glamourös lördag.

Fan vad trött jag är på allt nu.

Allt och alla.

Tråkmånsar som inte vill hitta på nåt. Tråkkille som är dum och har stängt av mobilen, antagligen för att det inte är nån idé att ha den på när man är ute på landet. Men vad fan, nånstans i skogen måste det ju finnas mottagning.

Äh, skit på er allihopa.

Ja, det här var väl det gladaste och mognaste inlägget jag skrivit hittils.

Inte alltid lätt att säga rätt.

Hahaha. Nyss ringde en man & ville ha numret till Statoil på Tjörn. Jag fick fram två st,  en hade postadress Hjälteby & den andra postadress Kållekärr. Jag talade om detta och frågade mannen vilken av dem han ville ha numret till. Efter en stunds velande sa han "Jo, men det måste vara den i Hjältekärr".

The sun i shining

Så jäkla gött väder ute idag! Synd bara att jag sitter inne på jobbet. Men jag började för 20 minuter sen så jag har hunnit njuta av solen. Och så slutar jag Om 3,40 timmar, så det är lugnt... Soft dag. Men jag tycker synd om alla de som springer Stockholm Maraton idag.

Igår fick jag ju sommarlov och det firade jag med min goda vän Jane. Jag mötte upp henne på hennes jobb & sedan gick vi och käkade en riktigt lyxig festmåltid på glamourösa och eleganta Mickey D's.

När vi var mätta och belåtna på våra le Hamburgers et les Pommes så drog vi vidare i hopp om att finna någon uteservering som inte var överfull och inte för dyr. Vårat mission var dömt att misslyckas innan vi ens börjat. Så kom vi på den briljanta idén att gå till systemet och köpa en vinare & sätta oss i en park istället. Sagt och gjort. Hade en jättetrevlig kväll, trots att jag skar upp mina knogar lite när jag skylle försöka va ball och öppna en ciderflaska med en nyckel....

sommarlov!

Idag började äntligen mitt kära, efterlängtade, behövliga sommarlov. Det ska bli så himla skönt att bara få ta det lugnt & sova ut på morgnarna. Synd bara att jag kommer va typ helt ensam för att alla andra jobbar... Suck... Men ändå...

Jag har sommarlov!!!

Grattis till studenten Ulrika!

Idag har min minstaste kusin blivit stor och tagit studenten. Så kul! Studenten var verkligen hur kul som helst, även om jag kanske inte minns allt från den. Av olika skäl.

Studenttider ger verkligen en särskild känsla, alla är liksom så himla glada. Man riktigt känner glädjen i luften. Och lättnaden. Med en liten, liten bidoft av rädsla och osäkerhet.

Grattis till Ulrika, och till alla andra som tar studenten i år! Lycka till!

All alone....

Nu har Andreas åkt bort över helgen... Och jag är alldeles ensammen... Buhu.... Ingen som kan krama mig inatt. Tur man bor i kollektiv så man inte är heeelt ensam i hela huset. Då skulle jag få byta brallor ungefär nu.

soooooft dag!

Idag hade jag en av de skönaste skoldagar jag haft på länge. Började tolv, en halvtimme senare har jag en frans-och brynfärg på en kund som bokad just mig, en så kallad stjärnkund. =) Färgning och plockning tog ca 40 min och sedan glassade jag runt tills det var dags att gå på lunch vid kvart över tre.

Halv fem hade jag nästa kund. En ansiktsbehandling. Allt var klart som korvspad och hela behandlingen gick som en dans. Jag var till och med tvungen att stanna upp flera gånger för att fundera på om jag glömt nåt, det är för enkelt....

Efter ansiktsbehandlingen var det bara att glida runt igen och hjälpa folk lite här och var med att plocka ihop och städa bort. Så. Jäkla. Skönt.

Var hos distriktssköterskan idag igen för att kolla blodtrycket. Nu var det nere på 130/75, förra gången hade jag 140/85 så det var gött. Ska tillbaks igen nästa torsdag för att göra en check till.

Nu ska jag trycka i mig resten av chipspåsen och hoppas på att Andreas blir klar i verkstan nångång så vi kan äta vår goda pastasallad!

Looptroop Rockers

Har just satt på Looptroops nya album. Har hört ca 20 sek av en låt. Jag gillar redan hela skivan. Nej, inte gillar. Jag älskar den fan. Den kommer bli sommarens soundtrack. Den och Anna Hansens "Such a shame".

Trött och mätt...

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Gjorde två ansiktsbehandlingar och en frans- och brynfärg i skolan. Den sistnämnda blev jag sjukt nöjd med! Hon hade sparat sina ögonbryn i ungefär en miljon år, så det blev så himla stor skillnad när jag plockade dem. Tja, inget annat roligt som hänt idag faktiskt...

Imorgon ska jag vaxa andreas mammas ben. Hon ringde mig igår och var helt förtvivlad. "Jag kan inte ha shorts eller kjol eller nåt, det ser förjävligt ut, och nu ska det bli fint väder....!!"

Nu ska jag betala räkningar. Kul.


Peace.

Weeeee, nytt rekord igen!

Tack alla som läser min blogg, ni har hjälpt mig slå rekord i antal besökare igen! Jag blir så glad! (Nej jag är inte ego, inte alls.... :D)

så himla tragiskt...

Det är en del gamlingar som ringer på jobbet och frågar efter tid och dag. Helt förvirrade. De frågar vad klockan är om det är på dagen eller kvällen och vilken veckodag det är. Händer oftare än man tror. Tycker så himla synd om de människorna. Man hör hur gamla och förvirrade de är när de pratar.

Idiotmyspace!!!

Tänkte länka några låtar från killens syrra, men alla hennes myspace sidor är tydligen under rutinmässigt underhållsgrejs... Sunk!

Aja, du hittar till hennes egna myspace genom att klicka
här, och till hennes band genom att gå in här. Sen finns det fler låtar om man går in på typ desert studios eller desert recordings som finns bland vänner på hennes egna sida.

Gå in & lyssna, hon är asgrym!

Grattis lilla mamma!

Idag är det mors dag. Önskar att jag kunde vara med min mamma och ge henne något fint idag. Som lite ledig tid till exempel. Hon fick det i födelsedagspresent också. Mycket uppskattat. =)

Så hylla era mammor nu, och inte bara idag. Varje dag. Så mycket som dom fått stå ut under tonåren.... :D

Heja mamma, du är bäst!

Eurovision.....

Satt och kollade på ESC igår och pimplade rosévin & tryckte chips. Skrev kommentarer om många låtar för jag skulle göra ett inlägg om ESC tänkte jag. Jo, men tjena. Någonstans efter Ukraina blundade jag bara för en sekund, måste bara få vila ögonen, det var ju ändå ingen toppenlåt just då. Nästa gång jag öppnar ögonen är det dags för "pausunderhållning" och telefonslussarna stänger. Inte ens någon idé att fösöka låtsas orka se omröstningen, det var bara att gå och borsta tänderna och lägga sig & sova.

Läste att Ryssland vann iaf. Och Sverige kom på 18:e plats. Vilket skit. Perelli kickade ju röv. Iofs missade jag ju typ hälften av bidragen, men ändå...

Livsfarliga jeans!

Okej, kanske inte livsfarliga, men det är lite weird. Jag har ett par jeans som är jättemörka och om solen ligger på dem så blir de typ en miljon grader varma. Satt ute i solen & åt lunch och när jag sen kom tillbaka till jobbet och gick på toa så var jag helt knallröd på låren... Hej, jag får brännskador av jeans...

Jag börjar visst bli gammal...

Var hos distriktssköterskan imorse innan skolan för att kolla blodtrycket, vilket var något jag skulle ha gjort för ungefär 8 veckor sen... Men bättre sent än aldrig. Och nu har jag tydligen högt blodtryck också. Ska tillbaka på kontroll nästa vecka och sedan ytterligare en gång veckan därpå och sedan får vi se om jag ska träffa en läkare och kanske få medicin. Det sög ju rätt rejält. Blodtryckssänkande vid 25. Känns som att min plan att bli världens äldsta kvinna redan är körd.

Men, men. Nu ska jag bli duktigare på att dricka vatten och ta det lugnt och hoppas på att blodtrycket är lägre nästa vecka.

Oj... Jag var verkligen trött...

När jag skrev förra blogginlägget så la jag mig på soffan och somnade. Vaknade just....

en hård dag i plugget...

puh, är helt slut. Har just kommit hem från skolan. Tuff dag. Riktigt tuff dag. mene&moy peel
Började med information om kemisk peel och märket mene&moy på förmiddagen. Vi var i Face-salen så jag halvlåg på en av behandlingssängarna med täcke på mig. Fast det var jätteintressant att lyssna på och lära sig om hur de fungerar, även om jag inte minns nåt nu eftersom vi fick så mycket information.... :D

För den som är intresserad finns information på
mene&moy's hemsida.

Vi fick sluta tidigare och hade sedan två timmars lunch. Vilken spenderades med Hanna & Linnea och en hel del skitsnack på värmemadrasserna.

Efter lunchen var det dags för nästa tuffa lektion. Babor hudvård med Juicy Fruit behandlingar. Jag gjorde först peeling, massage och mask på Hanna, sedan gjorde hon behandling på mig. Vi var klara ca 45 minuter innan vi normalt slutar och fick gå hem tidigare.

Så du fattar att jag är slutkörd va?!

image30
Så såg vi ut, fast med det rosa i fejan.

Woohoo! Nytt rekord!

Igår hade jag nytt rekord på besökare och sidvisningar. Skoj! =)

Sockersöt

Ibland låter jag så jävla glad och trevlig att jag vill kräkas på mig själv. Seriöst. Jag ger mig själv och alla i min närhet diabetes.

zzzzzomnar snart...

Alla som ringer är tröttmössor. Det gör att jag blir lika trött tillbaka, orkar inte vara serviceminded jämt. Typ om nån ska ha ett nummer i Alvik så frågar jag om de menar Alvik i Luleå eller Arvika eller någon annanstans, trots att jag mycket väl vet att de menar Bromma. Fast det är ju inte helt säkert heller.

Vart är de vanliga psykfall som brukar ringa mig på söndagar?

Obeslutsam och tidsödande...

Nu har jag lunch och det är alltid samma sak om jag ska gå iväg och köpa något att äta... Halva lunchen går åt till att stå i affären och glo på maten, eller så springer jag runt runt som en liten hamster. Plockar ner en vara. Tänker. Ställer tillbaks den. Tar upp en grej ur frysdisken. Tänker. Lägger tillbaks den. Så går jag tillbaks till första varan. Tittar på den. Utforskar den med mina ögon som om den skulle tala till mig och tala om för mig vad jag ska äta till lunch idag.

Så går jag tillbaka till frysdisken. Tar upp en Billys veggie & en annan veggie av ett annat märke som jag inte minns namnet på just nu... Sen går jag med bestämda steg och hämtar en påse & plockar upp en chokladcroissant. Kanske ska ta en cola också tänker jag, men ändrar mig. Nån måtta på onyttigheterna får det väl ändå va. Går till lösgodiset och plockar ihop en liten godispåse istället. Tar en Läkerol Special och ställer mig i kö för att betala.

Man blir tjock av att jobba. Eller hög på socker.

Skojar du???

Sitter på jobbet en lördagkväll och suckar över tristessen... Så plötsligt kommer ett samtal som förgyller min tillvaro för en stund.

"Hej, jag söker närmaste Synsam från min position"
"Okej, var är du nånstans då?"
"Jaha, du ser inte det?"
"Ehh, nej...."
"Vet du om 118 XXX kan se det?"
"Ingen aning"
"Okej, men jag provar med dom då"

What? Det var ju nummerupplysningen du ringde, inte CSI. Jo, men visst, vi sitter här och spårar alla som ringer. Svårt att bara säga vilken gatan du står på... Och hur ska jag kunna veta vad våra konkurrenter ser? Fast jag hörde att han ringde till min kollega nyss, så jag antar att de inte heller bedriver någon spaningsverksamhet....