Shopping-mys-och-jobb-dag.

Dagen började med mysig frukost på String. Något jag rekommenderar alla att gå på. Kostar bara 65 spänn inklusive te eller kaffe och så får man äta så mkt man orkar. För en extra tia så kan man lyxa till det med en latte till frukosten istället för vanligt trist kaffe... :D

Sedan skiljdes frukostsällskapets vägar. Jag och svägerskorna drog iväg på shoppingrunda medan övrigt sällskap drog iväg på sina äventyr. Och oj så vi shoppade. Jag inhandlade två nya ögonskuggor och en eyeliner från Face. Kvinnan i Face butik nr två var väldigt otrevlig och inte alls tillmötesgående, och så fick jag 20% på en eyeliner & 40% (som jag ska ha) på en. Och inte kunde hon erkänna att hon hade fel heller, jävla tant! Iallafall så fortsatte shoppingen efter det, för mina glammiga svägerskor iallafall.

Trött och utsliten efter shoppingen så var det dags att åka till jobbet. Suck. Och här sitter jag nu. Och pratar med dårar som inte själva orkar leta rätt på telefonnummer.

Bara en dryg timme kvar nu....

Snart nytt år!!!

2007 har gått otroligt fort. Kanppt att man hängt med själv. Året känns långt, men ändå kort. Djupt. Haha.

Vi får se vad 2008 har i sitt sköte....

Snart är det jul!!!!

Det är ju så sjukt att det inte är sant. Nästa måndag är det julafton. På fredag går jag på jullov. Inge mer skola på två veckor. Buhu. Jag kommer sakna alla. Och skolan. Det har aldrig hänt.

Det är helt ofattbart hur mycket vi har lärt oss på bara två månader. Fattar inte ens att jag gått i skolan i två månader. Tiden går otroligt fort när man har kul.

Detta är vad jag kan idag:
* Manikyr
* Pedikyr
* Nästan helkroppsmassage
* Enzym-peeling
* Halv ansiktsbehandling
* Frans- och brynfärgning
* Vaxning (ben, axill och bikini)
* Fysik =)
* Massa anatomi
* Make up
* Muskelstimulering
* Jontofores
* Desincrustation
* Andra elektriska apparater

Sen kan jag säkert massa mer grejer som jag har glömt att jag kan =) Men det är en hel del vi lärt oss på kort tid. Men det är hur kul som helst och jag ångrar inte en sekund att jag valde att börja! (Utom när jag kollar mitt saldo på banken)

Hur får man tiden att räcka?

Tiden bara flyger iväg nu när skolan börjat. Vet inte hur jag ska hinna allt. Instuderingsfrågor till elektroterapi ska vara klara tills imorgon. Instuderingsfrågor till anatomin om respirationsapparaten ska vara klara på tisdag. Fysikpriov på fredag. Jobba hela helgen. Men jag känner mig lung. Eller inte...

Men det är inte bara tunga läxor på skolan, vi har massa roligt också. Manikyr, kroppsmassage och ansiktsbehandlingar är en del av vardagen på skolan. Det känns lyxigt.