Influensa suger.

I måndags gick jag hem tidigare från jobbet för jag var trött, hängig och frös. Eller svettades. Antingen eller. Kom hem vid tre, la mig i sängen och vaknade till liv 24 timmar senare. Var vaken i typ fyra timmar och somnade igen, vaknade dagen efter runt lunch. Resten av veckan gled jag bara in och ut ur sömnen. Hela tiden tokvarm. Svettades. Frös. Svettades. Frös.

Idag har jag varit vaken hela dagen! Och kvällen! Jag har till och med tagit mig ner till centrum. Det var lite skakigt, men det gick bra. Jag såg ut som en hot mess, men jag föll inte ihop som jag var rädd för. Det är dom små sakerna.


Min goodiebag från goodiebag.nu!

Idag hämtade jag ut min goodiebag som jag beställde för någon vecka sedan hos goodiebag.nu. I paketet fanns Wella hairspray max hold och air mousse volume. Jag fick även ett nr av tidningen Posh, vilket var en trevligt överraskning. Ska bli kul att testa produkterna. Jag älskar ju sånt här, speciellt när det är gratis!


Vill ha dessa skor. Nu.

Sandaletter, Sidra
Finns på have2have.se för 545 spänn. Handlar man över 400 är det fri frakt dessutom. Synd bara att det är så långt kvar till löning...