Äntligen är serierna igång igen!

Efter ungefär hundra års väntan är äntligen Chuck & Heroes igång igen. Så jäkla gött! :D

Ska jag bli sjuk igen?

Var just på bättringsvägen och började känna mig frisk igen. Men så vaknade jag upp med halsont. Suck. Men det vore inte så konstigt eftersom killen nu är dundersjuk, så som jag var för en vecka sedan. Jag hatar att va sjuk. Men blir jag sjuk igen så kommer jag definitivt att stanna hemma från skolan. Orkar inte gå dit och känna mig som i förra veckan, men då hade jag ju som tur var inga kunder.

Oh well. Nu ska jag göra iordning en kopp te så jag kan börja fixa mig.

Peace.

Anna är så jävla grym!

Har just kommit hem från Göteborg där vi varit och tittat på killens lillasyster när hon uppträdde med sitt band, The Sugarrush Orchestra. Dom är ju förjävla grymma. De spelade på Sticky Fingers Top Floor, scenen där storbanden spelar. Så det var jävligt grymt. Är ni i Götet nångång och ser annonsering om att de ska ha spelning nånstans, gå dit! Tro mig, dom kickar ass.

http://www.myspace.com/thesugarrushorchestra

The Real Aromatheraphy Facial Experience

Idag har vi fått lära oss ansiktbehandling med Aromatherapy's produkter. Hur kul som helst. Vi körde halvgrupp så jag ska få behandling nästa gång. Det verkar vara världens underbaraste behandling. Börjar med fottvättsceremoni, sedan chakrabalansering och så en speciell ryggmassage. Efter det vänder man kunden och gör avtvätt, ansiktsmassage, mask, skalpmassage, avtvätt av mask, ännu en ansiktsmassage, mask igen, handmassage, avtvätt av mask samt applicering av avslutande produkter. Bara gött.

Aromatheraphy Associates är för övrigt ett engelsk superlyxigt märke med svindyra produkter. De innehåller mycket essentiella oljor som på olika vis påverkar kroppen, beroende på vilken man använder. Det finns muskelavslappnande, uppiggande, lugnande, sövande, uppfriskande, pms-dämpande och så vidare... Ja, ni ser så många olika det finns

Såhär många olika oljor finns det
Det är ett kit med typ 3-4 ml av varje olja i om man vill prova dom olika, men köper man en olja så kommer de i så himla fina förpackningar.



Verkligen superhärliga grejer som jag definitivt kommer att jobba med i framtiden och ha som ett sidomärke. Gäller bara att klura ut vilket huvudmärke jag vill jobba med...

Shit vilken sjuk sida

Hittade just den sjukaste bloggen jag sett. Klicka här för att kolla.

Finns det någon snyggare?

Megan Fox måste vara den snyggaste som finns på denna jord. Seriöst. Jag vill fan bli lesbisk.





Inte lätt att vara gammal.

Pratade just med en söt tant som ville se Uffe Larssons revy. Hon var dels upprörd för att telia tagit 2 kronor betalt för någon uppringning som aldrig blev av och ville ha ersättning för det (vilket fick mig att undra hur hon kommer reagera på nästa telefonräkning) och dels så kunde hon inte ringa mobilnummer när hon själv inte hade mobil. Hon blev mäkta förvånad när jag talade om att det gick att ringa mobilnummer från fast telefon.

Har haft en rätt bra dag idag.

Det var lugnt på salongen i förmiddags så Marie gjorde en aha-behandling på mig. Äntligen! Jag har tjatat på alla i över två veckor nu att jag vill ha en aha. Men måste ju göra en ny om två veckor igen, undrar vem jag kan lura att göra den...?

Efter att jag fått min behandling lackade jag tånaglarna på Marie och sedan gjorde jag en helkroppsmassage på en mycket nöjd kund. Och efter massagen var det utvecklingssamtal med Birgitta, en av högsta hönsen på skolan. Jag kände mig som tolv igen och var sjukt nervös. Fattar inte varför. Men samtalet gick mycket bra. Fick höra att jag var målinriktad och att jag inte verkade ha svårt med något som vi gör i skolan.

Efter lunch, eller snarare middagen, så hade jag en vaxning som gick jättebra, sedan trötta fötter behandling som jag fick  improvisera mig igenom efter som vi aldrig gått igenom den på lektion, så jag fick typ chansa på vad jag skulle göra... Men det gick bra iallafall, den är ju inte så komplicerad. Peeling, mask och massage i stort sett. Sista kunden var ännu en helkroppsmassage, även hon mycket nöjd!

På samlingen innan vi slutade var det dock inte lika skoj. Vi fick veta att en klasskompis hoppat av på grund av tjafs inom klassen. Så himla tråkigt när det blir så. Vi är alla vuxna människor, men det känns som om vi går på högstadiet. Man måste kunna vara flexibel. En del verkar inte tänka på att salongen är en arbetsplats, även om vi bara har lektion när vi är där.

Nej, nu ska jag kasta mig in i duschen. Sen ska jag äta fläskpannkaka á la Hannas style.

Peace.

Alltid trött.

Suck. Jag vill ha lov igen. Jag är så himla trött hela tiden. Jag är ledig en dag i veckan, men för det mesta inte ens det. Jag pluggar på heltid samtidigt som jag jobbar extra på helgerna. Det känns. Jag hinner aldrig vila ut. Och eftersom jag har sambo så blir det inte riktigt att jag går och lägger mig så tidigt som jag vill, utan klockan hinner nästan alltid passera elva innan vi kommer i säng. Jag vill bara stanna tiden och sova tills jag vaknar av mig själv, om ungefär tre dagar.

Nej, nu ska jag gå och hämta en stor kopp kaffe.

Men vad tusan.

Är det bara min dator, eller är bakgrunden ljust gul?

My drive thru.


Typ en av de bästa låtarna jag vet. Är lika kär i den nu som när jag hörde den första gången. Jag tröttnar aldrig. Plus i kanten för att videon är snygg. Även om låten är längre på skivan.

Nu är resan bokad.

I vinter blir det Kina med familjen. Den 27 december åker vi och kommer hem igen den 9 januari. Jag är lite nervös, för på ditvägen flyger vi till Köpenhamn för att byta flyg till Amsterdam och därifrån flyger vi till Beijing. Jag hatar att lyfta och landa. Att vara i luften är helt okej. Utom om det är turbulens. Då sitter jag och håller i mig krampaktigt i stolen. Hjälp!

Hot Stone

Idag hade vi hot stona massage på schemat. Det var den bästa behandlingen på länge. Underbar att få och ganska skön att ge, även om det kändes lite hattigt. Man ska först smörja på scen tao body splash i en viss ordning. Stenar vid njurarna och en på magen. Sen är det på med massageolja i samma ordning som body splashen. Sen är det dags för stenar i samma ordning ungefär. Dom var så sköna, det var synd bara att de svalnade så fort, skulle helst viljat haft en ny sten för varje kroppsdel, men man använder en till en sida. Efter stenarna gjorde man energimassage i samma ordning som man gått med stenarna, man gör som åttor på olika kroppsdelar och det var sjukt svårt att få in groovet. Sen fick man vända sig om och proceduren upprepades på baksidan, med nån snitsig akupressur på ryggen som jag inte minns vad den hette.

Direkt efter massagen så kände man sig väldigt trött, men efter ett tag så kom det jättemycket energi. Nu känner jag mig lite tröttare igen, men typ tio minuter efter massagen så fick man spring i benen som höll i sig nån timme. Så hot stone kan jag verkligen rekommendera alla som är sugna på någon avslappnande behandling! På onsdag ska vi ha spa-behandling igen och då ska vi nog ha fruity beauty kroppsinpackning. Känns som att det kommer bli kliigt, det var det iaf i ansiktet....

Hot Stone

Mätt.

Har just kommit hem från Fjällgatan. Eftersom de stängde för säsongen idag så sålde de ut allt för 10 spänn. Gött. Fast min glass var naturligtvis slut, Tiramisuglass, den är så sjukt god. Men jag fick iaf en jättestor baguett med salami och brie-ost, en cappucino, en 7up, en hallon&blåbärpaj med glass & grädde och en kopp te. Femtio spänn. Perfekt.

Inte långt kvar.

Om 40 minuter slutar jag. Så jäkla gött. Ska dra till Fjällgatan då med pojkvännen och hans polare. Det är ett cafe som vi brukar åka till. Fjällgatans kaffestuga. De stänger för säsongen idag. De har tyvärr bara öppet på somrarna, vilket är synd för det är väldens bästa cafe.

Jag har säkert skrivit om det förut. Men det är superbra, Glasskulorna är enorma och utsiket är helt oslagbar. Man ser ut över hela Stockholm och Gröna Lund. Ska försöka fixa nån bra bild så ni får se.

Öööh... va???

Mycket ska man höra innan öronen trillar av... En man ringde med urtaskig mottagning och sökte numret till ett företag. Jag hittade numret men samtalte bröts så jag skickade det i ett sms till honom. Så ringde han upp igen efter någon minut, innan han hunnit få sms:et och frågaed efter företaget. Jag talade om att det var mig han pratade med innan och att jag skickade ett sms med numret. "Jaha, men då debiterar du inte mig för två samtal då?" Ööööhhh.... va? Skojar han eller? Som om det skulle va vårt fel att han ringde upp igen... Tack för hjälpen var det nog meningen att han skulle säga men så stakade han sig på orden. Ja så var det naturligtvis.

Tiden står stilla

Jag har suttit här i evigheter och ska sitta här i två timmar till. Suck.

...

Jisses. En del folk fattar ju verkligen inget. Som kvinnan som ringde nyss. Hon ville ha numret till service. Jaha, vilken service frågade jag?
Hon: Ja, men typ såhär bilar, alltså road assistance eller nåt eller...
Jag: Bilbärgning då eller?
Hon: Nej, om man har fel på bilen....
Jag: Ja, men då är det ju tillverkaren du får vända dig till i så fall. Vad är det för märke?
Hon: BWM
Jag: Ja, då har du ju BMW Group och en del verkstäder.
Hon: Jaha, men har de öppet nu?
Jag: Det vet jag inte, det står inte...
Hon: För det är akut. Jag ringde förut och blev kopplad till nån sån här typ... road... assistance... Alltså det är ganska bråttom. Det ska va nån road assistance...
Jag: Jaha, ja, jag får ingen träff om jag söker på det, men det finns ju assistancekåren som har öppet dygnet runt.
Hon: Nä, men det måste va hos bmw... Koppla mig till dom.
Jag: okej....

Saker man gör utan att tänka.

Har efter två dagars arbete med den nya rougen upptäckt att jag lutar vänster kind mot vänster hand mycket för all rouge försvinner från ett ställe. Ser inte klokt ut. Nu har jag på vänster sida rouge bara prick på ööh... vad heter det nu... liksom själva kinden... alltså på okbenet if that makes any sense to you. Och på höger sida har jag rouge längs hela kindbenet nästan. Och jag som alltid tänkt att jag nästan aldrig har händerna i ansiktet. Tjena.

Den nya rougen är förresten Laughter från iD och ser ut såhär


Jaha.

Nu funkade det visst. Never mind.

Men vad fan.

Nu har jag gjort massa ändringar i stilmallen, men de syns inte. Igår gick det inte ens att ändra stilmall ju. Ändringarna finns sparade men jag kan inte se att det är andra färger när jag går in på min sida. Vilka färger ser du på länkarna här brevid?

Vill hem.

Har just anlänt till jobbet och längtar bara hem. Känns som att jag aldrig är hemma. Och jag får definitivt aldrig ligga och dra mig i sängen med min älskling och bara ha en skön dag med filmtittande, skräpmatsätande och soffliggande. Jag längtar tills skolan är slut så himla mycket. Den här livsstilen jag har nu är ohållbar. Jag har nog aldrig mått så dåligt i kroppen. Och jag är alltid trött. Plus att när man bara umgås med tjejer hela dagarna och dessutom jobbar inom skönhetsindustrin så kan man inte hjälpa att känna ett sting av dåligt självförtroende. Speciellt när huden ser ut som crap och alla kläder är från förra året. Suck. I-landsproblem, jag vet, men för mig är det stora problem.


Skulle inte ha nåt emot att krypa ner i den mysiga hotellsängen.

Skön låt.

Har youtubat lite grann för att underhålla mig när killen är borta. Kollade på So You Think You Can Dance tidigare och då var det en tjej som dansade till den här låten. Det är en remix på Molokos The Time Is Now. Så. Jävla. Skön. Youtube is the shit.


Vackert

Den här dansen är så jävla snygg för den görs till så jäkla bra spoken word. Den finns med på Lupe Fiascos senaste album The Cool, som för övrigt är en jävligt bra skiva.


I love Twitch

Seriöst. Jag faller för sånt här. Om nån kille vill fånga mitt hjärta så är det bara att dansa för mig. Jag blir dödskär på fläcken.


Sjukaste killen jag sett



Det är dans och inget äckligt, även om det kanske ser ut som att det ska va nån weird överflexibel snubbe. Tro mig, jag svimmar om jag ser sånt. =)

så hungrig

håller på att laga mat, men märkte inte att jag var hungrig förrän nu. tur det går fort med maten. Idag blir det nudlar med räkor och ärtor. Svingott. Fast jag gör alltid special-nudlar. Lägger i soja, sesamolja, teriyakisås och så lite kines-buljongpulver. Gott gott. Och så i med frysta räkor & frysta ärtor. Kalasmåltid! :D

Jävla idiot!!!!

Jag har aldrig någonsin känt mig diskriminerad på grund av mitt kön. Men nu så ringde ett jävla cp. Jag vill ringa upp han och tala om hur dum i huvet han är.

Så här löd samtalet:
Idiot: Hej, numret till kundtjänst på Åhlens City i Stockholm
Jag: Okej... Det är 08....
Idiot: Koppla mig
Jag: Du ringer från kontantkort så tyvärr kan jag inte koppla dig, vill du att jag skickar numret på ett sms?
Idiot: Okej, men de har kopplat mig förut.
Jag: Okej... Men det ska vi inte göra....
Idiot: Det är klart det ska va problem när man snackar med en brud *klick*

Jävla idiotmongo! Jag hann inte ens förklara att om jag kopplar honom så kommer han hänga kvar på våran taxa. Men, men, han kan ju ringa och bli kopplad av nån kille då om de är så jävla bra.