Nu jävlar ska här pluggas!

På torsdag har vi galet svårt anatomiprov som jag inte hinner plugga till. Jag tänkte inte riktigt efter när jag tog emot alla after-school bokningar denna vecka. Och jag tänkte definitivt inte igenom saker och ting när jag tackade ja till att jobba i lördags. Har inte pluggat mkt i helgen och kommer inte hinna plugga mkt i veckan. Men så är det när man vill öva på ansiktsbehandlingar...

Så nu, kära vänner, ska jag gå och steka på några örtbiffar och sedan ska jag sätta mig och tokplugga tills pojken kommer upp och ska dricka lite mys-te med mig. Gött!

No House of Pain-man....

Vart tog du vägen Hous of Pain-mannen?

Du har inte ringt idag.

Blev du sårad av mitt inlägg?

Ring.



Jag saknar dig.

Another day, another dollar.

Så har jag i skrivande stund spenderat 6,23 timmar på arbetet. "Bara" 3,37 timmar kvar. Men det har gått bra hittills, de svåraste timmarna flög faktiskt förbi. På slutet brukar det alltid gå fort. Men jag har ju mitt funplanet.se med Ormen & Four Aces som jag är besatt av. OCh såklart perezhilton.com. Underbart!

Och så bara ett litet tips till er som tänkte ringa nummerupplysningen, eller vart som helst egentligen, ha inte telefonen i röven när du ringer, det är så svårt att höra vad du vill.

Och du får gärna vara vaken också.

Dagens konstigaste so far...

En man ringde just och underade vem man skulle tala med när det gällde träd som flög över vägen.... Jag chansade på polisen och kopplade snabbt som attan =)

Och hur tänkte egentligen Inge Fästes föräldrar?

Och just det ja...

Var vänlig ring inte nummerupplysningen när du äter.

Det är ganska otrevligt.

Och ohyfsat.

Tänk om jag satt och tuggade när jag svarade?

It's a mad world.

Ja, så var det det här med uppdateringar. Om jag var lite duktigare på att uppdatera kanske jag skulle få lite fler besökare...? =)

Sitter på jobbet nu & tråkar som en galning. Jag jobbar på nummerupplysning, om jag inte sagt det tidigare. Och apropå galningar så finns det ju en del speciella männsikor som ringer hit. Det borde verkligen finnas några slags riktlinjer för hur man beter sig när man ringer hit.

Man: Hej jag vill ha numret till House of Pain på 08.
Jag: Då ska vi se....
(kort paus medan jag skriver in namnet)
Man: Mysigt namn va?
Jag: mmm.....

Han ringer varje helg och säger exakt samma sak.

Sista dagen på lovet...

Känns skönt att komma igång med vardagen igen, samtidigt har man blivit så försoffad att man bara vill slappa hela dagarna. Har spenderat de senaste två veckorna med att glo på film till sena natten och sova bort halva dagen, uatn något dåligt samvete. Hoppas jag överlever måndagen. Ansiktsbehandling hela dagen, skulle inte tro det är något problem...