Caution!

Var och såg Bounce nya föreställning igår. Den var hur bra som helst, även om man var lite ofokuserad på föreställningen eftersom man var så nervös för vad som skulle hända härnäst. Man vågade liksom aldrig riktigt slappna av. Det var hundar och blod precis som utlovat. Och oömma kläder var verkligen bra att ha då man sprang runt i lokalen under föreställningen då den utspelade sig i olika delar hela tiden. Det var jättebra för alla fick chans att stå på första parkett någon gång under kvällen, plus att det inte var lika jobbigt att stå eftersom man rörde sig hela tiden.

Det "varnades" ju för vatten också, men detta märktes inte av förrän efter föreställningen var slut. Jag ska inte avslöja i vilken form dock, vill inte förstöra överraskningen! Men det var kul, och man blev inte blöt om man inte ville. Det hela avslutades med en hel massa dans till bra musik. Sen va det bara att åka hem och sova eftersom vi var så slutdansade.

Caution rekommenderas varmt! Den får fem nånting av fem möjliga!

För biljetter, se ticnet.se

Rörande historia.

Den har några år på nacken men är fortfarande sjukt rörande.



Inga semlor på fettisdagen för mig...

Inga goda iallafall. Fick semla på jobbet. Det var uppskattat. Synd bara att den smaka torr bulle med sprutgrädde... Så jag palla bara äta halva. Men jag tänkte hela tiden att det gör inget för killen har ju köpt en såndär god semla till mig, som han brukar köpa på nåt konditori, med äkta grädde på. Så kom jag hem nyss och tittade i kylen. Tomt! Okej, inte tomt, det är fullproppat, men ingen semla i syne.

Vilken sopa han är ibland.

Betyg

Fick ju mina betyg häromdagen. De som jag slitit för. Fick äntligen se hur mycket mitt blod, svett och tårar var värt. Fick MVG nästan rakt igenom. Tre VG:n. Två av dom hade jag förväntat mig, men det tredje kändes riktigt surt. Ansiktsbehandling. Hur gick det till? Det är ju typ hela poängen (inte riktigt hela kanske, men ändå) med mitt yrke. Well, that's a slap in the face! Min hjärna går på högvarv för att fundera ut vad som gjorde att det bara blev VG. Det sunkigaste är att jag inte vet om det var precis bättre än G eller på snudd till MVG.

Jag hatar den här betygsskalan. Den är så sjukt orättvis.

Överraskningssnygg!

Idag är en sån dag som man bara känner sig ful och eländig. Känns som att man har påsar under ögonen som hänger ner till knäna och sminket hänger på sniskan och håret ska vi inte ens tala om för det känns så platt och fult och trist. Och så råkar man se sig i spegeln. Fullt beredd på att man ser ut som hell. Och så bara är man galet snygg. Värsta överraskningen! Okej, galet snygg var att ta i. Men jag ser fräsch ut iallafall. Och mitt hår, det är faktiskt galet snyggt! Har the best hairday ever!

Nu ska jag försöka vara glad över det, istället för att sitta och tjura över det faktum att jag bara varit på jobbet en timme när det känns som minst tio. Bara sju timmar kvar nu.... Yaaaaay.....

Nya favoriter

Mina nya favoritprodukter kommer båda från i.d.
Och ingen av dem är smink. Det är Skin rev-er upper och Prime Time. Skin rev-er upper är en vitaminkräm som även innehåller lite aha-syra och man har den under sin vanliga kräm, som ett serum typ. Min hud har aldrig sett bättre ut sen jag började använda den. Jag hoppas dom kommer ut med en hel hudvårdsserie!






Prime Time är som namnet antyder en primer. Har aldrig haft en primer förut men den här är hur bra som helst! Jag brukar alltid bli glansig i t-zonen men den tar verkligen bort det. Har inte varit blank en sekund sen jag köpte den. Den är väl värd varenda krona.

CIDESCO-diplomerad hud- och spaterapeut.

Det ni. Inte många i Sverige som kan skryta med den titeln. Inte ens många i världen. Det var den stressigaste och jobbigaste veckan jag någonsin upplevt.

Måndag
Fotografering och provskrivning. Provet kändes ganska bra, räknade till 77 ganska säkra när jag satt där, 70 av 100 var gränsen för godkänt. Efter provet var det dags att förbereda sängen för det praktiska provet vi hade i tisdags. Med förbereda menar jag byta handdukar, påslakan, torka av bord plus produkter, fylla på allt, duka upp med manikyrgrejer osv. Tog väl ungefär en timme eftersom jag strök påslakanet också, vilket ingen annan gjorde men det såg så mycket snyggare ut. Efter att jag förberett klart på skolan åkte jag hem och förberedde där. Plockade ihop allt jag behövde och så.

Tisdag
Dagen började med tågkrångel. Men jag blev bara cirka 10 minuter sen så det var ingen större fara.

9.00 Kunderna anländer. Ansiktsbehandling med frans- och brynfärg, apparat, manikyr samt avslutande make up på tre och en halv timme. Jag kände verkligen pressen och trodde på riktigt att jag skulle kaskadkräkas när Ina, delegaten och SHR-representanten läste mitt kundkort. Och så var det frågorna, kändes som att delegaten var ute efter att sätta dit mig. Hon undrade om jag visste vad det var för metall i jontofores-rullarna. Jag svarade jag vet inte på den frågan. Men förutom en del läskiga frågor gick det hela riktigt bra och jag hann till och med dra på min kund läppenna och läppstift!

12.30-13.30 Typ lunch. Stressade väl mest i sig lite näring.

13.30 Kroppsapparat, gick superbra. Här kände jag att jag hade mer kontroll och var lite mer bekväm med hela situationen även om jag fortfarande kände mig som om jag skulle svimma. Sedan var det massage och vaxning. Båda delarna gick bra utan några som helst problem.

16.30 Specialarbete. Jag gjorde en lyftande ansiktsbehandling på mamma eftersom jag skrivit om att se evigt ung ut utan att ta till kirurgiska ingrepp. Delegaten undrade hur masken gav en lyftande effekt. Jag fick hjärnsläpp och ordbajsade lite. I övrigt gick behandlingen bra och mamma såg sjukt fräsch ut efteråt.

Ca 17.30 Ina kom fram och gav mig en kram och sa "Grattis! Allt har gått jättebra!" Jag fattade ingenting och hon fick förklara att jag klarat allt. Jag hade alltså tagit CIDESCO-examen i Beauty Therapy. Woohooo!!!

Onsdag

Ledig förutom två timmars "tvätt-hjälp".

Torsdag
SPA-CIDESCO
Kände mig betydligt lugnare och i kontroll. Den här dagen gick hur bra som helst. Fick inga svåra frågor utan det kändes verkligen som att delegaten ställde frågor som hon helt enkelt undrade över eftersom det var första gången för henne att bedöma SPA-CIDESCO. Jag gjorde kurbad på förmiddagen. På eftermiddagen var det peeling, inpackning och Indian Head Massage. Allt gick sjukt bra. Sedan var det dags för teoretiskt prov i SPA. Gick bra det med tydligen.

Fredag
Ledig.
15.30 Avslutning med diplomutdelning, mingel och skumpa. Sedan middag på Dell'Attore och utgång på Golden Hits med klassen, mer om det senare.

Nu är allt över. På måndag har jag ingen tid att passa. Förutom reprisen av melodifestivalen.

En vecka kvar nu!

Imorrn börjar den berömda CIDESCO-veckan. Veckan då allas rätta färger visas. Vi får se vem som klarar att arbeta under press och vem som bryter ihop av stressen. Jag har redan satsat mina pengar på några säkra kort som inte kommer palla trycket. Jag tvivlar också på att alla kommer att klara sig. Det praktiska är nog inget problem för nån, men det teoretiska kommer nog vara svårt för en del. Jag känner mig rätt så lugn inför de flesta delmomenten. Känner mig lite nervös inför vichy/kurbad bara. Fast inte så jättemycket. Det ska mest bli kul faktiskt. Jag älskar att jobba under press och presterar bäst då.

15 månader har gått otroligt fort. Det trodde man inte när man började. Och definitivt inte strax efter sommarlovet. Men så plötsligt var det jullov. Och ännu mer plötsligt var det examen. Snart är även den veckan över och jag står arbetslös. Eller nej det gör jag faktiskt inte, jag har ju fortfarande kvar mitt glamourösa extraknäck på nummerupplysningen. Men där hoppas jag att jag blir kortvarig efter examen.

Jag har redan gjort upp planer för efter examen. Iallafall första veckan. Då ska jag göra följande:
* Sova tills jag vaknar
* Dricka litervis med min favvodryck - kaffe! (Och ja, Hanna, jag ska dricka Brunkullate också)
* Slöa i sängen/soffan framför datorn och kolla på serier
* Sova lite till
* Slöa lite till
* Kanske åka in till stan och bara driva runt

Ska bli så jävla skönt! Jag längtar verkligen! Men naturligtvis ska jag göra vettiga saker också:
* Skriva CV
* Söka jobb på massa härliga span och mysiga salonger
* Anmäla mig på produktkurser och lära mig massor