The Top Model Drink

Igår överraskade jag min mamma med en supergod drink när hon kom hem från jobbet, lagom till att ANTM började. Därav namnet The Top Model Drink.

1 del rosévin
1 del fruktsoda
4-5 frysta jordgubbar

Yummy!

hahaha...

http://www.gymnasium.huddinge.se/default.aspx?id=233 och sedan "hitta oss".
 
Det är humor...

snabba ryck!

Här ödslas ingen tid som arbetslös. Var på intervju idag och imorgon ska jag provjobba. Läskigt.

Vet typ inget om jobbet annat än vad det går ut på. Ingen aning om tider, lön eller vilka typer som jobbar där... Ska väl ställa lite frågor imorrn. Kanske.

Shake it baby!

Igår var jag och en vän och provade på Afro. Hur kul som helst. Afrikansk dans som träningsform. Man blev supersvettig och anfådd. Fast svårt för mig som är så "jazzig" i kroppshållningen, såg ut som en stel pinne snarare än någon afrikansk kvinna som dansar runt elden till härliga trummor...

Det var iallafall hur roligt som helst och jag önskar att jag hade råd att fortsätta, får väl se hur det blir med jobb i framtiden. Kanske får råd att köpa mig ett träningskort om de ringer från ett jobb snart.

sista dagen...

Så jobbar man sin sista dag. Känns.... Lite trist... Lite skönt... Mest pankikartat.

Tur jag har fyllt upp de närmaste dagarna med aktiviteter så jag slipper få panikångest för att jag inte har något att göra. Men, bloggen lär ju bli överfylld av inlägg....

Kul för er.


Moahahaha.

Super Jam, part I

Ikväll är det superjam! Weee... Äntigen något kul! Hade ju iofs en asrolig och mysig helg, men efter gårdagens nyheter känns det som om jag behöver mer kul.

Jaha så var man arbetslös igen...

Från och med imorgon vid 17-tiden så är jag officiellt arbetslös igen. Det suger rätt hårt.... Särskilt efter att vi blivit lovade att få jobba till 31/8... Tro aldrig på muntliga avtal, de kan dras tillbaka hur som helst. Skriftligt is the shit!

Tyvärr, ingen växel....

Vad händer? Varför har de ingen växel i Göteborg? Vi kanske borde starta någon slags hjälpaktion och skicka dit hundrakronorssedlar så folk kan handla det dom vill, även om de råkar ha en femhundralapp. I Göteborg verkar detta vara vanligt förekommande. På fyra dagar så inträffade det vid fyra separata tillfällen, på tre olika ställen. Helt otroligt!

Hur ska detta gå???

Har nyligen blivit upphämtad av pojkvännen. Bara tjafs... Småtjafs, kanske mer diskutioner, visserligen. Men hur ska vi klara en helg tillsammans på ett hotell? Oh well, i morgon är en annan dag. Bara att försöka vara positiv så blir det bra.

On another note.... Visslingsmelodin i Mange Schmidts Giftig har etsat sig fast i min hjärna. Den smittar verkligen.

snart drar jag!!!

Snart drar jag iväg på turbo-shopping och sedan manikyr och sedan kanske sola och sedan packa och äta och duscha. Hur ska jag hinna???

Hurtbulle!

Igår började jag dagen med ett styrketräningspass kl 06.40. Åt sallad til lunch och middag. Solade i parken (med solskyddfaktor 8) efter jobbet och gick sedan en promenad på ca 6 km med kollegan/solpartnern.

Att jag sedan hittade chipspåsen är ju en annan historia...

Vi ska sy och vi ska klippa, vi ska göra, ska vi tippa, för den stora galakvällen...

Idag måste jag shoppa i raketfart! Måste hitta något fint att ha på mig imorgon när jag ska på galej. Har en backup-plan om jag inte hittar något, men helst vill jag ju ha något nytt. Har senn en klänning på Gina Tricot som jag funderar på, men den var för stor, måste prova en mindre idag. Ska även fixa naglarna, och förhoppningsvis hinna sola lite....

Hittade skorna på Topshop också, som jag letade efter förut och trodde att jag drömt ihop. Hoppas de finns kvar i dag också, men antagligen är de slut eftersom jag tänkte köpa dem.

The longest day ever...

Idag är nog världens längsta dag. Det finns inget att göra. Allt ligger nere och vi kan inte göra något. Så vi sitter och spelar på MSN, löser korsord och snackar skit.

Skulle komma till jobbet tidigt imorse. Det gick ju lagomt bra. Har alla kläder hos pojkvännen. Så i ren desperation och panik så provade jag alla dugliga kläder som fanns rena. Jag hde ju bestämt en outfit, men kom på att hälften av kläderna låg hos killen, så det funkade liksom inte riktigt. Oh well, kläder fick jag iallafall på mig. Snygga? Nej, men om man ändå bara sitter inne på ett kontor utan någon som helst kontakt med omvärlden så känns det som om det inte spelar någon roll. 

Fan. Jag måste shoppa. Nu.

Horrorskop...

"Nu får du smaka på din egen medicin"

Den som gör de Österländska horoskopen i Metro måste hata de som är födda i Hundens år (1982).

Ballerina-skor!!!

Var i stan idag (läs: igår) på en liten shoppingtur... Eller ja, shoppingtur & shoppingtur... Jag köpte två flaskor dusch-kräm. En killig och en tjejig. Köpte nästan Elisabeth Ardens Eight Hour Cream i deras nya burk. Så himla söt. 165 kronor gav mig dock lite ont i magen och jag traskade ångestfyllt från EA's disk.

image17

Hade tänkt köpa ett par ballerinaskor på Topshop som jag såg när jag var där för någon vecka sedan. Ett par fina silvriga. Men när jag kom dit så fanns de inte. De enda jag hittade var dessa
 
 (de i guld fanns i silver i butiken, hittade inte bilden). Inga av dessa var ju rätt.... Att det ska vara så svårt att hitta ett par nya silvriga ballerina skor!!! Jag får väl stå ut med mina trasiga och illaluktande ett tag till....