Blablabla

Oj, har egentligen ingen lust att skriva i bloggen just nu, men detta måste skrivas ned. Sitter på jobbet som vanligt. Mitt i all tristess så ringer en full farbror och börjar med att fråga var jag sitter och hur vädret är. Fullt normalt, en del är så trevliga faktiskt. Men så fortsätter han att babbla. Och babbla. Och babbla. Jag fick inte en chans att säga något och fråga vad han ville. Han bara fortsatte att babbla. Sluddrigt. Med göteborgsdialekt. I 9,31 minuter.

Pax mig inte prata med honom när han nyktrat till och kollar sin telefonräkning!

Han hade tydligen promille på 0,7 just nu, det visste han för han hade varit på clas ohlson och köpt en såndär alkomätare man blåser i. Och så hade han en motorcykel. Och jag bara måste åka och titta på motala ström, det är ju så vackert där nu. Och han hade blivit stoppad av polisen också och fick blåsa. Men han hade ju räknat ut att han skulle kunna köra för att levern förbränner 0,4 promille i timmen, det fick man ju lära sig på biologin, men han som skrev det visste ju inte vad han snackade om för det är ju 0,2, bara hälften! Och så skulle han se på fotboll. Han gillade inte tyskar så vi hoppas att de inte vinner. De köper upp dödsbon. Men han blåser i sin alkomätare så han inte blir för full, för så dum är han inte, han vill ju inte missa matchen, nu är han bara salongsberusad....

Framme!

Eller ja, jag har varit här en och en halv timme nu... Har suttit ute i solen en stund. Så himla skönt! Nu ska jag kolla på ett gammalt vänner-avsnitt. Får se om jag lyckas komma ut på internet nåt mer, surfar just nu på någon annans bredband och här är det inget som har det tillgängligt hela tiden....

Dubbning borde förbjudas.

Väntaden i en timme på bussen att de skulle sätta igång filmen. Och så gjorde de det efter Uppsala. Evan Almighty. Jag har redan sett den en gång tidigare. Men jag tänkte what the hell och kopplade i hörlurarna, bättre än att stirra ut genom fönstret i tre timmar iallafall. Så kom första repliken. På svenska. Skojar du med mig???? De drog igång en dubbad film. Gaaaaahhh!!!! Jag HATAR dubbat. Enda gången det är okej är på tecknade filmer, även om jag är tveksam även i de tillfällena.... Jaja, nu ska jag väl fortsätta med andra internetärenden innan mitt batteri dör. Och så ska jag fila på min lista över saker jag tycker är fula och borde vara straffbara, typ Foppa-tofflen. Har du något förslag på va jag inte ska missa? =)

Då var man på väg.

Sitter på bussen nu. Äntligen. Det blev inget shoppat. Det ena stället hade ändrade öppettider för just idag, medan det andra stället hade packat ihop allt för flytt. Suck. Åkte alltså in till stan två timmar innan bussen gick helt i onödan. Sög rätt rejält. Gick runt på stan i ungefär en timme innan jag gick bortot bussterminalen, tänkte att jag kunde passa på att gå på toa och så innan jag gick till bussen. Men tio jävla kronor skulle de ha för ett toabesök på Centralstationen, man måste ju undra om det ingick rövtorkning då. Aldrig att jag betalar en tia tänkte jag och traskade över t-baneperrongernafö att ta mig till andra sidan och gå på toa iställlet. En femma kostade det som vanligt där. Så jag fick kissa billigare och lycjades fördriva en kvart. Sen hoppade jag på bussen. Nu ska jag ta mig något att äta och hoppas på att de sätter igång en film snart. Sålänge ska jag försöka kolla på lyxfällan! :D

I'm on my way

Då ska jag bara fixa det sista och sen ska jag dra in till stan för att shoppa loss ett par timmar innan bussen går. Jag återkommer med en ny rapport om vad som blev inhandlat när jag sitter på bussen. Det som är bra med att åka med y-buss är att det finns gratis bredband att koppla upp sig på. Inte som snål-sj som tar massa betalt för det. Jag behöver iofs inte tänka på det när jag åker hem med sj på lördag, då åker jag nämligen första klass & då ingår internet! Woohooo!!!

Ses på bussen!



I vilken ände ska man börja?

Om ungefär två timmar ska jag åka in till stan för att uträtta några ärenden, innan jag sätter mig på bussen upp till mamma. Innan dess så ska jag sminka mig, fixa håret (torka det alltså & platta luggen...), dricka kaffe (har jag redan påbörjat!) och packa klart. Vet bara inte vad jag ska börja med. Oh, well, jag tror jag börjar med ett avsnitt av Lyxfällan. Det blir nog bra!

N.E.R.D.

Seriöst, N.E.R.D.s skiva är så jävla bra. Min kille börjar tröttna på mig nu för jag tjatar typ 40 gånger om dagen om hur bra jag tycker den är. Lyssna på första singeln från skivan här. Så sjukt bra!!!! (Ju högre volym, desto bättre blir låten)


Back from ikea!

Ja, och fika hos mormor. Nog för att man kan vara länge på ikea, men inte såhär länge :D Jag köpte ungefär 3 grejer av det som stog på listan, resten var sånt som jag tycker är bra att ha (typ en slickepott...).

Idag inhandlades följande:
1 st stor blå Ikea-kasse
2 st små blåa Ikea-kassar
4 st handdukar
1 st slickepott
1 st ballongvisp + vanlig visp
1 st pensel (till betsning, har färg sedan tidigare)
2 st brödkorg (ska betsas & användas som förvaraing av annat än bröd)
1 st gammaldags syltburk
1 st tillbringare
4 st små glasskålar
1 st stor glasskål
200 st sugrör (de kom i en färdig förpackning, så jag behövde inte själv plocka ihop 200)
1 förpackning servetter, 50 st
1 st ny mugg, eftersom jag slängde en av våra
1 st sax
1 st stort doftljus i glas
2 st 50cl drickor (en till mig, en till mormor)
1 st 4-pack gourmetsalt (4 olika smaker; naturell, smokey, citron & rosmarin)
1 påse rabarber- och vanlijte
1 påse blåbärste
1 st Parmesanost (har redan ätit upp typ halva, mums!!)
1 flaska lingonsaft (gåva till min man)

Allt detta kostade mig endast 402 kronor! Man måste ju älska Ikea! Fast jag köpte faktiskt två stycken kökshanddukar också, men dem ser jag inte på kvittot, så killen i kassan måste ha missat dem, eftersom alla handdukar låg i en hög....  Men det var iaf bara såna billiga 4-kronorshanddukar.

Nej, nu ska jag gå och leka med mina nya grejer och så ska jag packa lite grann. Åker till mamma imorgon, på fredag ska jag gå på begravning. Blir inte så rolig vistelse hos mamma denna gång med andra ord. Inte heller någon lång, kommer tillbaka på lördag kväll igen.


Till ikea idag!

Har just stigit upp. Ska nu klä på mig och göra mig klar lite snabbt, sedan ska jag till ikea med mormor. Jag ska försöka att inte köpa en enda onödig grej, men vi får se hur det går!

Till ikea idag!

Har just stigit upp. Ska nu klä på mig och göra mig klar lite snabbt, sedan ska jag till ikea med mormor. Jag ska försöka att inte köpa en enda onödig grej, men vi får se hur det går!

Beroende av Lyxfällan!

Kära Bullen. Jag är en tjej på 25 jordsnurr och har ett problem. Ända sedan jag upptäckte att man kan se på alla avsnitt av Lyxfällan på tv3s hemsida så har jag inte kunnat sluta tänka på det. Det känns som att jag måste planera hela mitt liv runt det här programmet och hur jag ska hinna se alla avsnitt på så kort tid som möjligt, samtidigt som jag oroar mig för tomrummet detta kommer att skapa när jag sett alla avsnitt. Jag blir arg, irriterad och rastlös om kvällarna, då streamingen inte funkar som den ska och jag måste titta på något jag har på datorn för att distrahera mig själv i väntan på morgonen, då det går bättre med streamingen och jag kan se Lyxfällan utan problem. Jag hoppas ni kan hjälpa mig, jag vill helst inte att mina föräldrar får veta något om det här och jag vill inte gå till ungdomsmottagningen. Tack på förhand //Lyxfällanfanet nr. 1.


            


En av historiens mest oproduktiva dagar...

fast jag har ju i och för sig varit och hälsat på mormor, så heeeelt slö har jag inte varit. Det är faktiskt ett stort jobb att gå till och från bussen, samt dricka kaffe och äta kubb. Annars har jag inte fått något gjort idag. Jo, jag har lyssnat på N.E.R.D.s skiva typ en miljon gånger  (eller tre, men vem räknar?). Den är såååå bra!

Redan trött på Looptroop...

Min nya favvo är N.E.R.D.s senaste. Hoppas jag inte tröttnar på den lika fort. Men jag har ju gillat Everyone nose i typ undra år nu så.... Nej, Looptroops var asbra första genomlyssningen, men sen hade man liksom hört alla låtarna... Då var den inte lika bra längre.

Ortsnamn

I mitt yrke hör man de flesta ortsnamn som finns runtom i sverige och jag måste säga att jag tycker skinnskatteberg är ett av de äckligaste och frändefors ett av de finaste.

(Jag vill be om ursäkt till alla som bor i skinnskatteberg, inget illa menat på er personligen!)

Waaaaahhh!!!!

Det här vill jag göra!!! Kulkulkul!! Vem vill va med??

Ännu en kärleksförklaring på jobbet!

Nu var det en kille som älskade mig för att jag talade om att det fanns en Subways vid Globen. "Jag älskar dig" sa han. Och, nej, det var inte min pojkvän den här gången heller.

På jobbet, igen!

Det var inte längesen jag satt här känns det som. För 18 timmar sedan satt jag här faktiskt. Men det är lugnt. För om 8 och en halv timme är jag ledig i en hel vecka. Imorgon ska jag sova till tolv. Minst. Eller, okej, jag kommer antagligen gå upp typ vid tio för jag mår dåligt om jag sover för länge... Men nu ska jag äta frukost. En chokladcrossant, som vanligt. Men jag intalar mig själv att det är okej för att jag har gått till tåget tre dagar i rad. Och igår gick jag hem också. Jag får dock inte tillgodoräkna mig veckans träning på chokladcroissanten, för den har redan gått åt till att tycka det var okej att äta chips i fredags och i lördags. Mest för lördagen då, i fredags var det midsommarafton och då är typ allt tillåtet.

Ny favvo-blogg

Snubblade över en rolig blogg idag. Den ligger på Amelia, men låt inte det avskräcka er. Det är en pappaledig redaktör som skriver. Och han skriver hur kul som helst. Kolla själv här. Ska lägga den på favoriter, men inte nu, det hinner jag hinner, för nu ska jag hem!!

Kärleksförklaring på jobbet

Äntligen någon som är riktigt tacksam. "Du är min älskling" sa han innan han lade på. Och, nej, det var inte min pojkvän som ringde.

Jag är romantiken personifierad (tydligen...)

Gjorde just ett test på hur romantisk jag är på SvDs hemsida. Jag fick 87 poäng av 100 på romantik-skalan. Jag är romantiken personifierad. Såhär löd test-resultatet:

"Du är romantiken personifierad. Du älskar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser – både att få och att ge. Romantik är väldigt viktigt för dig, troligtvis ser du på det som grundstenarna i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor känner sig inte bekväma med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig – de är bara mer lågmälda."

Min partner skulle antagligen få högre poäng än jag på testet. Vad får du? Testa själv
här.

Läst ut ännu en bok (eller två egentligen)

När jag gick hemifrån imorse så tänkte jag stoppa ner en tidning i väskan för att ha nåt att läsa på hemvägen (jag har en hög tidningar jag inte hunnit läsa än), för jag tänkte att min bok kommer räcka på vägen in till stan. Men jag gjorde inte det. Det var dumt. Jag hade typ tre sidor kvar i min bok visade det sig.

Boken är som tidigare nämnts i tidigare inlägg "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)" av Martina Haag. Den var mycket lättläst, tog bara några dagar att komma igenom den, och då har jag inte läst speciellt ofta. En del grejer i boken är så roliga att jag skrattade rakt ut när jag satt på tåget. Boken rekommenderas varmt, coh jag kan även rekommendera filmen som också är urrolig.

Innan jag läste denna bok så läste jag Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Också bra bok, även om den var lite jobbigare att läsa. Långa stycken och långa kapitel.

Vad ska jag läsa för bok härnäst?

Det var den midsommaren...

Ja, så sitter man här på jobbet igen. Kortare pass idag dock, och inte lika tidig morgon. Skööönt!

Gårdagen blev tillslut ungefär som jag ville. Det är lite överskattat med såna här helgdagar, så för min del kunde vi gärna köpa lite god mat och åka hem och grilla. Men grabbarna verkade närmast desperata på att fira midsommar på något mysigt ställe. Så de plockade upp mig utanför jobbet 15.00 och så började vi åka runt.

Vi snurrade runt i stan, ut till Brostugan, sen till Ekerö. Kollade på någon restaurang där som var stängd och tog sedan färjan över till Slagsta. Sedan till Coop på hemmaplan som naturligtvis redan stängt. Så till stor-Coop som typ alltid är öppet, men de hade också stängt. Då kollade vi restaurangen i närheten. Öppet. Men de har ungefär mysfaktor -645 därinne, så det kändes sådär halvkul att käka där. Så påpekade jag än en gång att Kvantum faktiskt har öppet till 18 och efter lite suck & stön så åkte vi dit ändå. Köpte god mat och åkte hem och grillade.

Jag fick ingen färskpotatis, men sill och grillat iallafall. Och chips. Och en xider. Gooott!!!

Hey, tiden flyger iväg...

Jisses vad fort tiden gick idag. Plötsligt har nästan mina åtta timmar flygit förbi. Blir snart upphämtad av min man och hans kompanjoner. Vem vet vad midsommaraftonen har att erbjuda. Jag kan med säkerhet säga att kvällen kommer spenderas utomhus, eller i en bil, eller i en båt (fast båt är ju utomhus), och som vanligt är tillställningen drogfri (inget supa för mig alltså...). Men ajg är nöjd bara jag får färskpotatis med smör, gräddfil & gräslök, skärgårdssill och något grillat. Mums!

More on gay

Jag brukar alltid läsa Perez blogg när jag jobbar, för att få tiden och gå & uppdatera mig med lite skvaller, även om jag kanske inte läser allt så noga. Men när jag ändå är inne på det här med gay så är det ju numer lagligt att gifta sig med person av samma kön. Och jag läste just om två gamla damer på 84 resp. 87 som varit ett par i 55 år och var bland de första att ingå äktenskap sedan lagen gick igenom. Så himla fint! Här finns texten om det samt en video.

Så har man lärt sig ännu något nytt.

Perez Hilton's blogg kan man läsa om att svenska forskare på Karolinska kommit fram till att man kan se på hjärnan om personen i fråga är gay eller inte. Mycket intressant. Och skoj att Perez skriver så mycket om lilla Sverige. Han skriver ofta om Robyn och har även nämnt andra svenska artister, som t.ex Adam Tensta.

Så heja Sverige! Jag tycker vi lägger ner fotboll, hockey osv och istället satsar på musik (dock ej schlager!), forskning och fri-idrott. Det är vad vi är bra på. Ja, och så mode också förstås. All annan verksamhet kan läggas ner!

För mer info om hjärn-forskningen kan du gå in på KI's hemsida.

At work...

Suck. Klockan är strax efter sju på midsommaraftons morgon och jag har just börjat jobba. Känns lite surt att tänka på mysiga killen som ligger hemma i mysiga sängen och snusar. Vill också! Så man kan vakna tillsammans och äta en mysig frukost ute.

Oh, well. Bara sju timmar och 50 minuter kvar.

Yay....

Jag är ju äckligt duktig! (eller, rätt så duktig iaf...)

Så. Tillslut gav jag mig ut på min runda ändå. Så idag har det blivit mycket träning för min del. Klappar mig själv på ryggen. Det här skulle jag nog klara av att göra till en livsstil. Fast nu är det ju bara andra gången på ett tag som jag varit ute, men ändå. Det känns bra än så länge!

Underbar och älskad av alla

Jag har förresten börjat med en ny bok nu. Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) av Martina Haag. Den är hur kul som helst. Roligare än filmen, och den var verkligen jätterolig, ja underbar faktiskt! Boken är väldigt lättsam och lättläst, har bara läst några dagar men har inte många sidor kvar. Rekommenderas varmt!


Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)

phu... nu var jag duktig igen!

Skulle ha gett mig ut & sprungit/promenerat, men jag fattar inte riktigt vad det är för väder och ville inte att det skulle börja regna på mig, så jag drog igång en pilates-video istället. Det går ju rätt bra att lura mig själv in i ett hälsosammare liv. Jag bara ger mig ut & går eller nåt sånt istället för att bestämma mig för att jag ska ut och gå fem gånger i veckan. Då blir det aldrig av, bättre att spontangå ofta!

Heter det förresten sprungit? Är det verkligen korrekt böjning? Ingen aning. Skit samma. Men, vad heter det annars? Springt? Springit? Springa, sprang, sprungit.... Sprangit? Nej, nu börjar jag bara hitta på random ord.

Jag hatar att vänta...

Tiden går så himla sakta. Jag har typ inget att göra nu. Ska ta bussen om 17 min för att åka & möta upp en kompis. Jag har egentligen massor att göra idag. Men det är typ inget av det som jag kan göra... Eller nåt. Nu blev till och med jag förvirrad.

16 min kvar.

Jag har varit duktig idag.

Idag har jag, förutom att städa ur garderoben, varit ute på promenad och jag till och med sprang halva sträckan. Jag har aldrig i mitt liv varit ute & sprungit, men det var riktigt skönt. Fast jag tror att jag såg ut som att jag skulle stupa vilken sekund som helst, men jag försökte se sådär cool och springvan ut, sådär som man nästan hoppar fram när man springer... Jag utökade min rutt lite också, och var som värsta hajk-liraren och navigerade mig efter solen. Det är tur man var med i skogs-mulle när man var liten!

man lär sig nåt nytt varje dag

I fredags när jag och Andreas var ute och cruisade så lärde jag mig att det heter Barkarby och inte Barkaby som jag alltid trott. Naturligtvis så trodde jag bara att tryckfelsnisse varit framme när de gjorde skyltarna på Barkarby handelsplats, men även på vägskyltar stog det Barkarby och vidare efterforskningar har visat sig att det faktiskt stavas så. Barkarby heter det alltså. Who knew???

alla raggar på mig plötsligt...

Hmm... igår blev jag raggad på av spärrvakten på pendeln. idag blev jag raggad på av en kille som ringde och undrade över ett nummer.

I've still got it ;)

Äntligen nån osmart som ringer!

2 timmar och 38 minuter in på dagen ringer hon. Hon som gör min förmiddag. Hon vill ha numret till en Anders i en viss stadsdel i Stockholm, men hon är osäker på efternamnet.

"Det ska börja på C" säger hon.
"Okej, då finns det 4 stycken" säger jag och läser upp efternamnen.
"Nä... Det ska vara nåt typ Carlman eller nåt sånt..."
"Ja, men de här var de enda jag fick upp med efternamn som börjar på C..."
"Men prova med Ch då"

...

Jag vill hem!

Idag går det riktigt segt på jobbet. Kanske för att det är fint väder ute. Eller för att jag vill kramas med min älskling. Eller så är det för att jag vill hem och fixa och städa och riva ut hela garderoben. Kan också ha att göra med att jag är så sjukt trött. Jag vill hem nuuuu!!!!

Fredag den trettonde...

Kom på imorse när jag vaknade att det borde vara den 13:e idag. Och så hade jag för mig att det var fredag. Dagsuppfattningen blir helt messed up när man är ledig. Så idag, kära vänner, gör ni bäst i att hålla er inomhus och inte göra något. För man vet aldrig vem som lurar runt hörnet....




back again!

Då var man hemma igen. Äntligen. Jag har längtat hem som en dåre. Jag har aldrig haft sådan hemlängtan som nu faktiskt, men så har jag knappt varit hemma de senaste två veckorna. Först var det Göteborg, sen var det hem till mamma. Men nu tänker jag inte under några omständigheter lämna lägenheten. Eller jo, kanske om Andreas vill bjuda mig på fika på Fjällgatan.

Mormors nya lägenhet var rätt fin iallafall. Fast de som bodde där innan hade ju inte ändrat stil sen -96, då när det var så modernt med tapeter i terracotta, skogsgrönt och ljust orange. Ni vet vilka jag pratar om, alla ville ha dem. Den gröna satt i köket. Inte vackert. Förutom att fönstrena var rätt små var lägenheten schysst i övrigt. Lite nya tapeter, nya handtag på köksluckorna och ljusare möbler skulle göra lägenheten jättefin.

Men nu ska jag gå och hämta en jättemugg med kaffe, kanske något att äta och titta på ett avsnitt av Christine. Jag söker förresten förslag på roliga serier att titta på, nåt som vet nån rolig? När jag gjort det ska jag städa. Inga undanflykter. Jag ska städa. På rikitigt. Jag ska börja styra upp garderoben också. Och byta sängkläder. Och tvätta vore bra. Jag ska helt enkelt vara så jävla duktig och städa som ett as.

Kanske...

gäsp!

Är uppe okristligt tidigt idag. Jag har ju sommarlov för tusan! Och inte ska jag iväg och jobba heller. Men jag ska titta på en ny lägenhet med mormor som hon kanske ska flytta till. Den ligger på 15 minuters gångavstånd från mig, istället för 30 minuters jobbig bussfärd. Hoppas lägenheten är bra v& att hon får den. Det vore hur bra som helst fö henne.

Håll tummarna!

oj, nya grejer!

Jisses, här hänger man verkligen inte med i svängarna. Plötsligt gick det inte att logga in som vanligt... Tydligen flyttades blogg.se till publishme.se. Eller nåt sånt. Men allt var i alla fall mycket finare nu.

Jag har varit ascrappig med att uppdatera nu för jag har varit i Göteborg och haft semester. Vi har solat (några har badat), shoppat, ätit god mat,  lyssnat på Annas nya låt, druckit vin och bara haft det allmänt jävligt bra.

När vi kom hem så var det Smaka på Stockholm och partaj som gällde. Lyckades trixam min tallrik med kyckling & pommes genom ett helt hav med folk och just när jag kommer till bordet för att ställa ner tallriken så slänger min morbror upp handen för att hälsa på min vän Jane som jag hittade i vimlet, och träffar rätt under tallriken så all mat flyger ut över bordet. Vid det laget var jag rätt dragen och skrek bara "tiosekundersregeln!!!!" och krafsade snabbt ihop alla kycklingbitar & pommes och mumsade i mig allt ändå.

Igår var vi i Tanto på något som skulle vara "Festival Klasskrig" (nej, jag är inte speciellt engagerad i sånt där, var bara ute efter att ha kul). Men när vi kom dit var det bara massa konstiga människor överallt och en snubbe som stog på ett lastbilsflak (modell mindre) och spela drum&base. Men allt som allt var det rätt trevligt ändå.

Och nu drar jag hem till mamma i några dagar, och kommer antagligen inte att uppdatera förrän jag kommer hem igen på onsdag. På torsdag ska jag följa med mormor och kolla på en lägenhet. Ska bli så kul, hoppas den är schysst och att hon får den! Hejdå Vårby!!!

Första oficiella sommarlovsdagen

Idag har jag njutit av första daagen på sommarlovet. Drog mig i sängen medans Andreas fixade jättegod frukost med ägg- & champinjonröra, bacon, frukt & yoghurt. Sedan gjorde vi oss iordning och drog in till söder & kollade i lite butiker. Efter det blev det middag på Primo och efterrätt på favvokafét Fjällgatan. Sedan hälsade vi på Andreas föräldrar och hängde hos dom ett tag. Så det har varit en riktigt skön dag idag.

Imorrn bär det av till Göteborg.

Nytt rekord igen!

Fan, vad kul, nu är det ännu ett nytt rekord på antalet unika läsare på bloggen. Och då även på antalen sidvisningar, ni läser då verkligen på! :D

Så jag höjer mitt glas med champagne, skål!

Det var den boken.

Eftersom det varit lugnt på jobbet idag så har jag läst ut min bok, "Mörkerspår", av Inger Frimansson.Vet inte riktigt vad jag tyckte om boken, första halvan var rätt seg och det började väl egentligen inte hända saker & bli spännande förrän sista tredjedelen av boken. Föredrar Mari Jungstedts böcker, men har redan läst alla hon släppt än så länge.

Min nästa bok kommer bli Magdalena Graafs "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Får se hur den är.

I wonder....

Jag undrar hur många som måste läsa ens blogg för att man ska bli miljonär och få en massa gratisgrejer...? Jag lär ju vara uppe i det antalet snart!

Hahahahaha

Varför pratar folk inte med varann??

Alltså, jag fattar inte. De som jobbar här på nummerupplysningen med mig är så himla konstiga. Ingen hejar, ingen pratar, alla undviker ögonkontakt. Det finns två tjejer som verkar schyssta som hejar på mig, och jag hejar tillbaka. Alla är i samma ålder och alla tycker förmodligen att jobbet är lika trist. Så jag fattar inte varför ingen pratar med någon annan. Kanske beror det på att vi sitter i små "bås" med 1,5 meter höga väggar så man inte kan se någon annan här, kanske beror det på att det egentligen inte finns något fikarum eller så. Jag vet inte vasd det är. Och försöker man prata med någon så får man bara ett svar tillbaka som får en att känna sig helt dum i huvudet.

På tidigare arbetsplatser jag varit på har man iaf hejat, pratat om vädret och så, eller så har vi haft en riktigt bra stämning och gemensamt mobbat alla som ringt. Till och med skrev vi upp de dummaste citaten på en whiteboardtavla. Underbart. Det är så jag vill ha det på en arbetsplats. (Nej, jag är inte så elak....)

Jag borde inte...

Jag ska nog låta bli att läsa sidor med felskrivningar som "Jag stannade vid övergångsstället då motparten körde mig i stjärten, utan mitt tillstånd" och "Den här fotgängaren visste ju inte åt vilket håll han skulle springa, så jag körde på honom". Hahahahaha. För mer skoj, kolla här.

Roligt!

Jag kan sitta och sratta för mig själv åt denna sida. Ibland skrattar jag så mycket att jag inte kan svara i telefon. Jag tittar bara på den när jag är på jobbet... Synd bara att den inte uppdateras ännu mer, särskrivningar, eflstavningar och felskrivningar i allmänhet finner jag otroligt roande. Vet du nån annan liknande sida?

Hur tänker folk?

Seriöst. Vaför ringer man nummerupplysningen om man bara har ett smeknamn och de tre sista siffrorna i mobilnumret? Det förstår väl varenda en att man behöver lite mer uppgifter än så att gå på. Men iofs. Varför inte? Jo, vi har alla sveriges invånares alla smeknamn sedan de gick på dagis. Och ja, jag ser exakt var du befinner dig också. Vänta lite, jag ska bara zooma in satelliten lite mer så jag kan se vad du har på dig också. Ja, med ansiktsigenkänning kan jag se vad den snygga tjejen du spanat in heter, vart hon bor, hennes nummer, födelsedag, civilstånd, vad hon tänder på och vad hon tycker är otroligt avtändande. Jag faxar över uppgifterna till dig nu. Tjing tjing!