Idag har jag varit duktigt.

Idag har jag faktiskt varit ute och gått promenad på morgonen. OCH så gick jag till pendeln. :O

Och så har jag sålt två produkter idag vilket betyder två prickar och lite provision.

Gött.

Nä, ingen promenad idag heller.

Seriöst. Nu måste jag fan ta mig i kragen. Sent i säng igår i kombination med sopigt väder och lite halsont så blev det ingen promenad imorse... Suck. På torsdag. Då ska jag. Kanske.

Four months baby! Woohooo!!

Fast inte sååå mycket woohoo, fast ändå lite. Om fyra månader på dagen så tar jag examen. Helt galet!!! Jag har så himla mycket att göra innan det. Två specialarbeten, några apparater, 9 epileringar. Aaaaahhh!!! Hur ska jag hinna???

Godisgris.

Senaste veckorna har jag proppat i mig godis som en idiot. Och chips. Och jag har inte motionerat en millimeter. Eller jo, jag gick hem från centrum i lördags. Och ibland tar jag trapporna i skolan. Och så går jag ju till och från pendeln varje dag när jag går i skolan. Imorgon bitti ska jag gå upp en halvtimme tidigare och gå ut och gå. Jag hade tänkt gå ut idag, men så var jag inte hemma förrän typ halv sju och då skulle jag fixa mat och så, tiden bara rann iväg... Men imorrn, Då jävlar.

Sugen på... Pyjamas!

Jag vill ha en pyjamas. En sån med skjorta och byxor i tyg. Alltså inte såntdär mjukt tyg som vanliga pyjamasbyxor brukar vara, utan såntdär riktigt pyjamastyg som är som lakan. (Knappt jag förstår vad jag menar med det). Har sökt på h&m och dylikt utan lycka. Suck. Det enda jag hittade var denna:



gemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemig!!!!

Jäklar vad coolt

Det funkade att mobilblogga. Perfekt.

Jag testar att mobilblogga.

MMS

Jag testar att mobilblogga. Handskarna är förresten ett par superfiffiga supersnabba springvantar som man kan gömma nyckeln i en liten ficka i handflatan. Andreas fattade inte grejen utan tyckte det var dumt, för tänk om man tappar bort vantarna...


Jag måste bara få säga

att tjuvlyssnat.se är det tråkigaste jag vet. Man fattar ju liksom att det mesta är påhittat. Det är iallafall vad jag tänker efter varje inlägg. Tacka vet jag konsumbloggen, den känns äkta.

Men alltså... VA???

Nu ringde hon igen. Pratade svenska. Hon var intagen på sjukhus både med och mot sin vilja, det hae hon läkarintyg på. Och enda sättet att ta sig ut var nu på samma sätt som hon kom in. Hon ville ha numret till sköterskexpiditionen. Fast hon visste inte riktigt vart hon var och det var väl därför hon var intagen. Eller så hade hon feber trodde hon. Hon fick ett nummer dit hon trodde hon var. Hon behövde inte bli kopplad, jag kunde skicka ett sms. "Det brinner inte så farligt".


Va?

Alltså...

Va?

Jag fattar inget.

Sitter här och bara gapar.

En kvinna ringde och inledde med "Hello, my name is... nothing..."... Eller hon inledde med att inte säga något alls förrän jag ropade hallå i tron om att ingen var där, men i alla fall. Redan där blev jag helt "va?". Sen fortsatte hon att prata på engelska med en skarp svensk brytning. Hon var på sjukhus och fick inte gå därifrån. Men hennes försäkringsbolag hade sagt att hon kunde gå när hon ville. Så nu behövde hon få tag på sin läkare i New York. Ja ba "va?". Så förklarade jag, på svenska, att hon får ringa utlandsupplysningen för jag har bara svenska nummer. Då svarade hon på svenska, fortsatte lite på engelska, och frågade på svenska om jag inte kunde koppla henne till larmcentralen. Ja ba fortfarande helt "va?". "Menar du 112 eller?" undrade jag. "Ja, 112, i Sverige, eller vart det är, I don't know" svarade hon och fortsatte "Men du kan inte koppla mig eller? Utlandsupplysningen? Då ringer jag dit. För du kan inte bara kolla upp ett nummer i New York?" "Nä....." svarar jag, fortfarande sådär "va?". Sen la hon på.

Märkligt.

Mycket märkligt.

Va....??

Förvånansvärt många...

...som inte plockat fram papper och penna när de ringer nummerupplysningen. Det är brottåm att man hittar numret, men det går bra att själv leta efter en penna i fem minuter.

Folk är konstiga.

Inte normalt.

Seriöst. Det är inte normalt att gå upp såhär tidigt på lördagar. Faktum är, att det borde finnas någon slags regel eller lag som förbjöd det. Typ att man får inte gå upp innan tolv på lördagar. Okej, tio kan vi säga då, det känns rätt rimligt. Eller så kunde lagen va så att man inte fick gå upp förrän man vaknade av sig själv och så skippade vi klockan. Man bara gjorde saker och ting när man kände för det. Värsta knaset det skulle bli iofs. Måste stå utanför konsum och vänta i hundra år tills nån bestämmer sig för att de känner för att jobba. Fast då skulle det ju kunna vara såhär att någon personal måste stanna tills nån annan kommer och avlöser en och så har liksom allting öppet dygnet runt. Det vore ju nice. Och när det var dags för skola så fick läraren ringa den som står först på klasslistan så ringer den personen nästa och den nästa osv. och så bestämmer man att man ses när solen står mitt på himlen. Ja, vi måste ju ha nåt att gå efter när vi inte har en klocka. Nu tror jag det är dags för mig att gå hem och sova.

Shoppingsugen.

Jag är så himla shoppingsugen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Funderar på att knåpa ihop en liten beställning från typ Josefssons/Ellos eftersom jag fick erbjudande från dem i dag med 30% på varannan rad på beställningssedeln. Måste kolla upp hur det där funkar när man beställer på internet.

På min önskelista står:
"skol-kjol"
Knästrumpor
Fina strumpbyxor
Midjehöga kjolar i olika längder
Tunikor
Skor att ha till

Det sistnämnda är svårast. Vad tusan har man för skor till typ kjol, strumpbyxor och knästrumpor? Jag har sällan hög klack för jag känner mig så uppklädd, och de flesta platta skor är urfula förutom converse och andra sneakers. Förslag?

Ska kolla lite på ett nytt avsnitt av Gossip Girl för lite inspiration nu. Sjukt töntig serie, men sjukt snygg garderob.

Tjuvlyssna

Att tjuvlyssna är bland det bästa jag vet. Idag när jag åkte hem så hade jag på lägsta volymen på musiken för att kunna tjuslyssna på mor och dotter som satt brevid mig. Hur kul som helst ju. Så se upp med vad du pratar om på tåget, för rätt vad det är så sitter jag brevid och tjuvlyssnar.