Äntligen!

Nu var det längesen jag skrev i min blogg. Men nytt jobb, nya vanor & ihopflyttning med pojkvännen har inte lämnat mycket tid eller ork till att skriva. Men nu, nu är det nytt liv och nya vanor på gång igen! Och ja jävlar vad här ska dokumenteras!

I samband med att jag började jobba på nummerupplysningen så försvann också alla mina goda vanor, alltså ingen mer frukost, kanppt lunch, ingen träning & dålig middag... Men detta ska det nu bli ändring på.  Nu jävlar ska jag börja äta frukost, lunch, middag & mellanmål. Jag ska ut & gå i vinterkylan direkt jag kommer hem. Och jag ska banne mig köpa ett träningskort!

Just nu sitter jag på nummerupplysning och försöker få tiden att gå samt tjäna pengar till min buffert som jag behöver när jag börjar skola om 3 och en halv vecka. Jag ska minsann utbilda mig till hudterapeut. Något jag pratar om att göra typ hela mitt vuxna liv. Och nu har jag tre och en halv vecka på mig att förbereda mig för mitt nya liv och min framtid.

aaatjoooo

Idag har jag nog slagit världsrekord i nysningar. Iallafall för min egen del. Har nog aldrig nyst så mycket. Jag hatar att vara sjuk. Bläääää.....