Top Model-mania och kaffe.

Är hemma idag också och är sjuk. Men känner mig åtminstone lite bättre idag än igår. Igår var jag verkligen helt däckat, orkade knappt gå på toa eller fixa nåt att äta... Halsen gör fortfarande skitont, men jag känner mig inte så febrig längre.

Nu håller jag på att kolla på Americas Next Top Model cycle 9, ska strax göra lite kaffe också, när avsnittet jag ser just nu är slut. Jag älskar Top Model, har alla säsonger av amerikanska versionen utom 3 och 5... Jag letar som en galning men kan inte hitta....

Nåväl, nu är avsnitte slut så jag ska sätta på kaffe och plocka ur diskmaskinen, sen ska jag se avsnitt 6 och fortsätta plocka lite i rummet, på lördag är det ju fest och då vill man ju gärna ha lite ordning!

Sjuk.

Jag är sjuk. Blä. Har varit dålig i en vecka nu, till och från. Kände mig lite bättre i fredags, ännu lite bättre i lördags och på söndagen vaknade jag upp med en riktigt ond hals. Idag känner jag mig superhängig igen och har ont i halsen och börjar bli hes. Så det blir till att ta det lugnt i veckan så jag är frisk på lördag, för då är det jävlar i mig brakfest! Vi ska fira av sommaren och ha lite avskedsfest för två kompisar som ska ge sig av på en resa i ett halvår på andra sidan jorden. Det kommer bli kräftor, grillat, alkohol, grym musik (såklart, det är ju jag som gör spellistan!) och massor med roligt folk. Hoppas bara på att vädret är på vår sida så vi kan vara ute som vi planerat också. Och framförallt hoppas jag på att jag är frisk så jag orkar festa hela natten lång!