Dagens frukost

Jag har bestämt mig för att börja äta bättre frukostar på helgerna. I veckorna blir det bara en ostmacka vid skrivbordet, men på helgen kan jag verkligen ta mig tid och äta nyttigt.

Så dagens frukost består av äggröra, kaffe med mjölk, turkisk yoghurt med blåbär, hallon och honung. Jag har även gjort en smoothie med mango, jordgubbar och apelsinjuice.

Och naturligtvis har jag en flaska vatten bredvid mig!


Disconaglar!

I samma veva som jag beställde mina skal som jag visat tidigare så beställde jag även ett nagellack från O.P.I's Muppet collection som inte längre går att få tag på i butik här hemma i Sverige. Lacket heter Rainbow Connection.

Jag har fem lager lack på bilden.
1. Stärkande baslack
2. Silverlack från Make Up Store
3+4. Två lager Rainbow Connection
5. Överlack, Seche Vite


It's finally here. And I hate it.

Min mobil har äntligen kommit. Har haft den i typ tre dagar nu. Och jag blir helt galen! Så många saker som är jobbiga. Men det finns så klart även ljuspunkter. Som att jag äntligen kan ha blogg-appen. Det betyder att jag äntligen kan komma igång och skriva ordentligt. Plus att jag kan spela Sims i mobilen.


Nya mobilskal!

Nu saknas bara nya mobilen. Verkar aldrig komma. Har väntat en halv jävla evighet. Men skalen är så jävla fina! Jag bara sitter och kollar på dem hela tiden. Bling, bling!
Det är bara hälften av skalen. Köpte dom på eBay. Åtta skal för knappt 80 kronor. Inklusive frakt. Loves it!