Matthew Williamson for H&M

Oj, hoppsan, råkade visst köpa lite mer än jag tänkte... Men det var som att jag inte hade någon kontroll och att kroppen liksom helt själv köpte kavajen och scarfen också... Helt utan att hjärnan sa åt kroppen att göra det... Jättekonstigt. Och så bestämde sig kroppen för att den ville ha scarfen också. Den visste den ju inte ens om förrän ögonen såg den i shopen. Hjärnan hade ju bara tänk sig t-shirten med fjärilarna på och så halsbandet. Men så plöstligt låg där även kavajen och scarfen i min shoppingbag. Klick, klick, klick. Så bara helt plötsligt hade jag beställt hem grejer för 1800:-. Hoppsan, hejsan.

Edit: Eeehh... Förresten.... Är det någon som vet vad det är för mått på scarfen? Jag tryckte ju liksom bara på köp, man blir så stressad för att grejerna tar slut... Så jag har ingen aning om hur scarfen är... Haha. Nåväl. Det är en Matthew Williamson, så den lär ju va kick ass!!!

P.S. Berätta inte om detta för min pojkvän. Han kommer tycka jag är dum i huvet. D.S

P.S.2 Äh, skit samma. Vet ni hur mycket han lägger på bilgrejer? Som är helt onödiga? En kavaj däremot är sjukt nödvändig! D.S.2

Bor jag under en sten eller vad är det frågan om?

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och börja läsa tidningar. Jag har ju ingen koll på vad som händer runt om kring mig. Det händer saker i världen, i Sverige, som jag inte har en aning om. Viktiga saker säkert. Sådant som folk kan prata om på tåget eller över lunch. Jag får låtsas att jag vet precis vad dom pratar om.

Och det är inte bara de viktiga, "riktiga", nyheterna jag missar. Jag hade ju till exempel ingen aning om att Nicole Richie väntade barn igen. Nu kommer säkert nån skriva en kommentar om att hon inte alls gör det och att det var en gammal bild jag såg... Haha, I'm so out of it. Nej, nu måste jag ta mig nåt att äta till frukost och sen ska jag in och läsa perez blogg så det blir nån ordning på mig!

Another sunday wasted at work...

Har nu suttit på jobbet i en timme. Känns som fyrtio. Gah. Ute skiner solen och hemma har jag världens finaste som ligger i sängen och snusar. Oj, vad jag längtar hem. Vill bara krypa ner i sängen och lukta honom i nacken. Han luktar så sjukt gott på ett visst ställe i nacken. En blandning av gårdagens parfym och hans egna naturliga doft. Jag vill bara åka hem nu!

Nej, nu måste jag tänka på nåt annat.... Annars kommer jag bli galen...

Glad påsk motherfuckers!

Alltså. Det här med påsken. What's the dealio? Jag jobbar, orkar inte bry mig om att det skulle va nån slags högtid idag. Det är lördag. Punkt. Bara så. Fast det är klart. Hade jag varit hemma hos mamma nu så hade jag absolut älskat att det var påsk. Jag hade ätit ihjäl mig. Jag hade druckit äggtoddy och ätit baconlindor. Jag hade tryckt ansiktet fullt med sill och ägg. Jag hade ätit godis till det sprutade ur öronen på mig. På riktigt. Men nu är jag inte hos mamma. Så det är inte påsk för mig.

Damn.

I miss my mommy.

Min mage dödar mig.

Gah. Jag har fått så sjukt ont i magen på sista tiden. Har varit till vårdcentralen, men där bara delar de ut medicin till höger och vänster som om det vore godis. Inte blir jag bättre heller. Och inte vet jag vad som är fel. Men nu har jag iallafall lyckats tjata mig till att jag ska få en remiss till en magspecialist. Fast inte utan att bli påprackad lite medicin först. Suck. Allmänläkare...

Igår kunde jag inte ens sova för jag hade så ont... Men ett par ibumetin gjorde att smärtan klingade av och jag kunde äntligen somna, men det kändes som att jag inte hann mer än att glida in i drömland innan killens alarm ringde och det snart var dags för mig också att gå upp. Jag hatar när det händer!