Imorgon börjar mitt nya hälsosamma liv. För miljonte gången.

Okej, jag ska inte köra värsta hårda hälso-grejen nu. Men försöka tt bli bättre på att gå ut & gå och äta nyttigare. Har redan börjat med att ta trapporna upp till femte våninger där vi byter om i skolan. Känner redan att rumpan blivit tajtare! :D

Ska ut och gå efter skolan imorrn med Hanna. Hoppas bara på tur med vädret.

Nu ska jag ta lite mer vin och äta lite potatisskruvar. Skål för hälsan! ;)

Can you belive it's the same person???



Tänk vad lite pengar kan göra.

Kräksmätt.

Har proppat i mig tacos. Nu vill jag kräkas. Men satan, vad gott det var. Jag är liksom världsmästare på att göra guacamole.

Om jag fick önska mig vadsomhelst...

...så skulle jag önska mig en ledig dag då jag bara fick vara hemma och slappa. En hel dag. Jag skulle sova tills jag vaknade av mig själv, gå i mysbyxor hela dagen och bara kolla på film och äta micropizza. Det vore så jävla gött just nu. Har knappt varit hemma alls de senaste veckorna och det börjar kännas. Jag fattar verkligen inte folk som orkar flänga runt hela tiden. Nu ska jag värma på soppa och hoppas på att Andreas duschar klart snart, innan jag svimmar.

Så trött hela tiden..

Eller inte så mycket trött som lat... När jag kommer hem från skolan om kvällarna så vill jag bara slappa, orkar inte göra nåt. Men idag sitter jag på jobbet och tråkar. Försöker hitta på saker att göra för att få tiden att gå så att jag får åka hem nångång. Jag längtar hem. Jättemycket. Hem till sängen. Hem till min dator. Mest hem till min älskling. Det har varit mycket sena kvällar i verkstan för honom på sistone och det är inte ofta vi har lagt oss samtidigt. Suck... Men hoppas på att vi kan umgås lite på tu man hand ikväll.

Jag vet, jag borde skämmas

Jag har inte uppdaterat på år och dar. Men det var galet svårt att komma in i hela skolgrejen igen. Men nu känner jag att energin börjar komma tillbaka. Och snart kommer nog mina batterier vara nära på fulladdade bara vi kommer igång med spa-behandlingar och annat härligt. Jag behöver bli lite omhändertagen nu när man bara tar hand om andra hela tiden. Det är askul, men så himla slitigt. Och ibland har man kunder som bara tar all ens energi.

Idag är det Pride-paraden. Det ska bli kul att se. Hoppas bara på uppehåll under tiden paraden är... Sen får man väl se vad som händer efter. Just nu känner jag mig så himla trött att jag bara vill åka hem & sova efter paraden. Eller ja, åka hem & lyssna på bra musik, ordna garderoben och sen sova, tidigt. Samtidigt vill jag inte vara så tråkig. Är ju bjuden på fest lite varstans. Men får se hur kvällen utspelar sig. Jag har en flaska rosé att dricka iaf.

Vaknade 02.41 inatt. Eller jag var vaken innan det, men det var först då jag vågade titta på klockan eftersom jag var säker på att den skulle va typ tio i sex, mitt alarm stog på sex... I all fall. Var upp på toa och tog sönder spolgrejen. Så det gick inte att spola. Vi har sån toa där man drar upp en pinne för att spola, ingen knapp... Pinnen måste ha lossnat för allt var paj, men toan är typ hundra år gammal... Sen var det omöjligt att somna om för det var så himla varmt. Jag vaknade förresten av en blandning av att jag var sjukt kissnödig och att Andreas kastade sig av och an i sängen och snackade och höll på i sömnen. Var tvungen att väcka honom innan han slog till mig.