Chill, mässa & fest.

Det här helgen har kännts superkort! Har inte ens hunnit blogga som jag tänkt göra! Fredagen vet jag inte ens var den tog vägen, kan inte ens minnas vad jag gjorde förutom att jag var en sväng på stan. I lördags vad jag på skönhetsmässa i Kista, eller Attitude som den heter. Det var en rolig mässa, även om jag hade önskat lite mer smink. Men jag shoppade en hel del grejer, som jag inte hunnit fota ännu, jag kommer visa allt när jag gjort det. Jag köpte två nagellack, en del nageldekorationer, en blingad flaska att ha remover i,  armband och en nyckelring/mobilsmycke. Sistnämnda köpte jag av Foki. Hon var lika söt i verkligheten som på hennes blogg, fast hon var längre än jag trodde. Pengarna för nyckelring/mobilsmyckena gick till de som drabbats av översvämningarna i Thailand!
På lördag kväll var jag på hemmafest med tema "Freddie Mercury tribute", eftersom det i veckan var 20 år sedan han gick bort. Det var väldigt trevligt, och ku att för en gångs skull se så många tjejer i mustach!
Nu ska jag försöka få lite skönhetssömn. Natti natti!

Helt slut!

Den här veckan har varit så himla seg och jag har varit så himla trött och deppig. Varför jag inte riktigt kommit igång med nystarten. Men snart är det helg och då ska jag förhoppningsvis kunna ta igen mig lite. Och om inte, så är jag ledig i två veckor över jul och nyår!

 


En måndag är en dag för att börja med något nytt.

Eller? Det är ju alltid på måndag man ska börja med den nya dieten, eller börja träna, eller vad som helst som är något som inte tillhör ens vardagliga rutiner. Jag hade faktiskt tänkt att köpa gymkort idag med, men så kändes det för mycket eftersom jag även tänkte veva igång den här gamla bloggen. Don't overdo it!
På vägen hem hoppade jag in på Kicks för att hämta mitt paket med ett lack från YSL (03). Och i paketet låg, förutom lacket, en lite goodiebag som innehöll en inpackning från Aussie Hair, ett prov på Rihannas parfym och ett prov på YSLs faux cils! Lyxigt!
Jag brukar för det mesta beställa från kicks.se och hämta ut i butik. Mest för att de märken jag vill ha bara finns på vissa butiker, och så klart för att man alltid får en liten gåva med.

take 2.

*knack knack knack*
...eeehhhh... hallå...?... är den här på...?
Jaha, ja, vad fint! Hej!
Det var ett bra tag sen jag skrev här, men jag tänker att jag kanske ska blåsa liv i den här bloggen igen. Så,vi ses snart!