Facial blotting tissues

från The Body Shop. Bra att ha till hands framåt eftermiddagen när huden börjar bli lite oljig. Jag vill testa de med Tea Tree Oil då de är bra för fet hud.

Tea Tree Oil
Superabsorberande servetter som är dränkta i Tea Tree Oil som torkar bort överflödigt fett i ansiktet. Tea Tree Oil rengör hyn och motverkar acne. Passande för normal/fet/oren hy. Innehåller Tea Tree Oil.
Innehåller 100 st. Pris: 65:-.


Det finns även andra sorter med puder & lavender/kamomill.

Kolla in
The Body Shops hemsida för mer info.

Vårkänslor!

Nu är det inte alls långt kvar till våren! Jag längtar något så otroligt. Nu ör jag trött på den här vinterkylan. Dom senaste dagarna har varit underbara. Plusgrader & solsken. Plusgrader innebär att jag kan använda min kavaj, vilket gör dagarna ännu bättre! I väntan på våren, & i hopp om att den ska komma snart så har jag gjort det lite vårfint hemma. Städat & fixat, nya gardiner till och med! Dom var dock lite krångliga att få upp då tyget är så glansigt & bara halkade av hela tiden (jag har bara ett långt tygstycke som jag lindat lite runt stången)

Kom nu då våren, jag väntar!

Big Brother, American Idol & så lite Miller....

Ja, vad säger man om årets Big Brother deltagare??? Den ena är ju värre än den andra. Hittils så är mina favoriter iaf Manne & Angelica.

Och American Idol, vissa är ju bara för mycket! Som t.ex. hon med solbrännan... Att hon ens kom på tanken att försöka igen i nästa stad... Jag vet inte vem som är min favorit i juryn, Simon kan va ett riktigt arsle ibland, men han är också den som är mest lik mig... Dock inte till utseendet!

Enda anledningen till att jag tittar på Prisonbreak är ju naturligtvis Wentworth Miller. Ojoj, jag skulle döda för att få brottas lite med honom. Läste att det tar typ 22 timmar eller nåt sånt för dom att måla dit alla tatueringar & sen sitter de kvar i några veckor.


mmmm... Miller

Mascarajakt...

Jag & min vän har kommit överrens om att vi tröttnat på Diors mascara Diorshow. Mascaran i sig är inget problem, förpackningen däremot håller inte & ringen som sitter högt uppe på flaskan som "torkar" av borsten fastnar i locket vilket gör att man får en borste helt täckt av mascara... Så nu behöver vi hitta nån ny att älska. Jag funderar på YSL's False Lash Effect, medan hon är lite inne på Kanebo's 38°C... Quite a pickle....

Lori McKenna

Kollade på Oprah idag där Faith Hill var gäst. Hennes senaste låt har en kvinna skrivit som även hon var med i programmet, Lori McKenna hette hon. Hon sjöng en bit & jag blev genast förälskad i hennes röst. På hennes hemsida www.lorimckenna.com finns det smakprov på hennes musik. Lyssna!

Då var man igång...

Nu är jag superrookie på att blogga, men det ska nog gå bra tror jag. Man kan ju inte annat än försöka.. Ska se om jag kan klura ut hur jag ändrar lite i layouten & så... Exciting!